Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci Zeljko ne bi imao sanse tamo
Kako su Rusi neprilagodljivi.. U zapadnim, razvijenim zemljama uz "on" i "ona" ima opcija "ono" i svi "oni" i "one" se prilagode "onom" i "ono" zivi mirno, vozi, radi. Kad "on" ili "ona" vide "ono", svi se prave da je sve to sasvim normalno i sve se svodi na saputanja i ogovaranja iza ledja, da se "ono" ne bi uvrijedilo i pomislilo da "ono" bas i nije sasvim normalno. Osim toga, zakon je zastitio "ono" i reklo bi se da su "on" i "ona" ruzna proslost, a "ono" buducnost. Samo ludi Rusi nikako da to shvate.
,,,,,onda ni kepec putin ne smije voziti:))))
...a šta je sa onim "kockari i kradljivci" mada on posjeduje većinu pobrojanih poremećaja:)))
sreća pa nema diskriminacije kod braće rusa :) i logika im je jača strana :)
Čuj ,pa u Islamskim zemljama nebi mogo ni promjenit pol,a ako i bi onda smrtna kazna,ali to nije diskriminacija,pretpostavljam to je serijat?
Bil mogla Zeljka vozat,u majcici Rusiji?!
...dočim najviše sranja čine pijane ruske "muškarčine"...