Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi pricajte ku, cu. Svi su u sustini nasli alternative za vase resurse. Iskreno nisam vjerovao da je to moguce ovako brzo. Ali mislim da Rusija tek ulazi lagano u ogromni probleme.
de mi objasni sto smo mi jébani u njemackoj, mislis da necim oskudjevamo
Da da
Nastiman rat da se kontrolisu cijene bilo cega u evropi/svijetu. Nisam vjerovao u teorije zavjere, cak sam bio i protiv njih. Medjutim, meni ovo sve vise i vise smrdi od kovids koji je preko noci nestao, do ovih laznih sankcija. Kako pobogu svaki dan neke sankcije Rusiji ali preko nasih ledja… tuzno
Zao mi je ljudi sto bezveze ginu i pate se, a mogli su uzivat u proljecu i kontat o godisnjem za ljeto..po meni je za to glavni i odgovorni krivac Putin, i ne treba stat dok budala ne krepa. Radi toga pdrzavam sve sankcije, mada znam da tu izginu i mogo Rusa koi nemaju veze s politikom.
Koga libo racku za vas agresore.Hahaha
Texas se već priprema za samostalnost #samokazem
Raspad EU FIX
Kaze neki tokmak dole u EU malo cijene skocile a samo struja skocila "malo" 300-800 % 😂😂😂
@skydiver obavezno na lobotomiju
Pseto
Ovi oko Putina još uvijek neće da razumiju, da je evropski žuivot za Ruse završen i da su oni za to krivi.
Zlo raditi a dobrom se nadati ne može skupa.
Civilizacija treba samo tako nastaviti - čvrsto i odlučno u borbi protiv Mordora. Do konačne pobjede i poraza Mordora, ISILa s atomskim oružjem.
Ruski narod trpi, kriju inflaciju ....ovo zlo se treba zaustaviti sto prije
Zašto ne ideš u Mordor kad im je tako lijepo?
U Rusiji cijene iste... 10 jaja 2 marke, litar mlijeka marka, kila kafe 4 marke. Serem se na Evropu.
Zato se polomiše gradjani na Zapadu da žive u Mordoru? Uops, ili je obratno?
Samo pro ruska sirotinja gleda kolike su cijene jaja jer nemaju dovoljno para za mjesecnu korpu u sirotinjskoj drzavi. Ja zaradim dovoljno mjesecno da ne moram ni gledat koliko jaja kostaju. Pozdrav iz Europe i serem se na Rusiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)