Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A single unit of s-400 costs around 300–500 million dollars (depends on what type of missiles are used).
za ove napaljene chetnike da vide koliko kosta
S-400 operates at least four different types of missiles. They are: 40N6. Range, 400~ km. Cost probably between 2–5 million. 48N6E2. Range, 200~ km. Cost probably between 1–2 million. 9M96. Range, 120~ km. Cost probably between 0.5–1 million. 9M96E. Range, 40~ km. Cost probably between 0.2-0.5 million.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusa i Srba 200 miliona djikana.
može li jedan s400 za mog vučića?
kakve su ovo tube, mogu ih amerikanci izbrisat za 5 min, da pretvore cijelu rusiju u jadro keks
Hahahaha, ajooooo booooosnje kako ste glupi...
@Statapotilos pa rusi su izgubli rat 1990 kad je pao berlinski zid, da su amerikanci htjeli mogli su ih i tad pretvorit u jadro keks, dje je amerika a dje rusija prijatelju
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
To je veoma važna informacija za Bosnu, glupi novinari.
Teroristička zločinačka i pogana Rusija po ko zna koji put ilegalno otimaju tuđu zemlju. Samo pogani i zločinački umovi mogu podržavati rusiju, al nestaće i oni sa lica zemlje.
Na Krimu je ziveo iskljucivo ruski narod. Putin je pre toga rekao, videcete koliko ce vas kostati Kosovo. Samo je vratio ono sto je rusko. Rusija je nastala na teritoriji Ukrajine i zvala se Kijevska Rusija.
@MilankovicTeslaPupln Pa ja napravili genocid nad Tatarima pa je postao ruski.Tako djikan vidi pravdu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opiru se novom sankcionisanju
Rat na Baltiku i Ukrajini će biti tako krvav da susjedne zemlje Švedska i Norveška neće više biti ideal nikome. Toliko je oružja na granicma, u toku je zamjena nukleranih, takičkih projektila za prvi udar. Rusi sigurno "stoje" i iza Sjeverne Koreje pokušavajući otvoriti ratište koje bi bilo paravan za brzu intervenciju u baltičkim zemljama. Treba biti oprezan i pametan i ne dozvoliti da neko Bosnu uvuče u ove gepolitičke sukobe. Al nismo pametni.
Ma ko će nas uvlačiti u takav sukob. Pola njih nas ne zna ni naći na karti. Možda se sutra ispostavi da je to naša prednost. Ispalili bi nuklearku i na BiH, ali nemogu naći koordinate.
zamisli samo da Srbi ili Hrvati imaju ovako nesto , pa insan ne bi na dunjaluku od njih mogao opstati
nisam siguran da u Srbiju nece da stigne uskoro http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3001079/dikovic-potreban-nam-je-raketni-sistem-pvo-dometa-400-kilometara.html
@MileDodik4 daj nam link kolika je prosjecna plata u Srbij ? nemaju za hljeba , maketa je maksimum koji mogu da dobiju jer nemaju para, jedino ako bude opet kakvog smeca ruskog
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad sam vidio ove cijeni, ja pomislio da Rusi grade na sanaciji kanalizacionih cijevi na Krimu...kad ono oni, ko i ovaj nas izopaceni BH DoDick iz PC entiteta, nesta bi ratovao i glumio indijanca
@Moonwalker007 treba slike pokazat konakovica, zapalice se
K'o eto nap'o bih ih neko. De ba, samo demonstracija sile, niko nije lud, niti ima kapacitete da krene na Rusiju, mislim, ima SAD ili Kina, ali njima se ne ratuje zbog neke vukojebine u Ukrajini!
ovo je samo zbog toga sto im ameri idu na qurac sto non stop lete iznad Black Sea
@Tume mislis da ameri nemaju protu mjeru nepredvidivom s400
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Traze se sankcije opet
Spremaju li se spremaju