Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poražavajuće je vidjeti razliku u ciframa uvoza i izvoza. Zašto sam primoran kupovati uvezene vitamine i slične proizvode, većina apoteka će prije imati neki francuski ili američki proizvod nego domaći, a vjerujem da ima domaćih kolko tolko.
BiH bi bez rusije I srbije mogula izvoziti nigdje
Zar im nismo sankcije uveli?
Mislim da bi EU najradije volila da nas nema. Da smo pod zemljom. Mrze nas isto kao i Jevreje.
Jasta zapad nam uvozi 750 mil km a mi njima nista ne izvezemo. Rusija 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺⚜⚜🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Podrzavamo Ukrajinu i drpamo rusofasistima pare! Super kombinacija
Tako treba i da ostane. Nisu Rusi rasturili Jugoslaviju i uveli Embargo Muslimanima i navijali da se Muslimani iztrijebe. Nije Rusija ta koja u rukama drzi Visokoga Predstavnika kojim zabranjuje smjenu Milorada Dodika. Ne obecava Rusija decenijama clanstvom EU/NATO.
Embargo nije ni uveden nama Muslimanima, vec je embargo uveden Jugoslaviji 1991. Taj Embargo je krsen, dosta oruzja je stizalo. Izrael je naoruzavao Republiku Srpsku
pa sad im toga najvise i treba hahaha hahag