Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Hakalo-kakal i dvogrbi deva...Rusi su u zadnjih 30 godina napravili naoruzanja sto zapad nece kad bi mu istorija trajala 10 000 godina.TOPOL-M,BULAVA,SINJEVA,ISKANDER,S-400 TRIJUMF,SU-35,SU-37,su tehnologija koja ima prednost oko 35-40 godina u odnosu na americku.Ovo je samo dio.Svjetski rekord interkontinentalne balisticke rakete SINJEVA od 11426 kilometara stavlja do znanja da se one prekookeanske mrcine ne mogu nigdje sakriti.Ali bogami ni vi u vasem Sarajevu i federaciji uzduz i poprijeko.Nose nuklearne i termonuklearne bojeve glave,a mogu i termicke bojeve glave bez radioaktivnog punjenja,kao i ostala oruzja za masovno unistavanje.Pa vi sad vidite.Ako budete kakili kao sto znate i drzali se koka kole i hamburgera,Nato pakta,Rafija Gregorijana,Inglisa, i magaraca iz OHR-a,vrijedjali Rusiju i Ruse na samo vama svojstven nacin,mogli bi vam u iznenadnu posjetu stici TOPOLI,BULAVE,i ostala ruska raketna tehnologija,pa da vidite kako izgleda kad braca Rusi sisaju na nulu.Oni su dvogrba devo srpski prijatelj od vajkada samo sto ti nisi dorastao da sa tobom polemisem na ovu temu.To je za tebe spansko selo.Bolje vam je ne dirajte u Rusiju.Mogao bi vas zahvatiti gadan pozar.ZIVJELA BESMRTNA RUSIJA!!!!!!!Rusija u srcu,Bosna na kurcu.
Sto se cede raduju kao kontaju spasice i njih usput!!!!! Jebo vas tata zar ne znate da vam nikad nisu pomagali nego uvijek koristili za podmetanje muda za bubrege!!!!
sta velis brate 11500 ta moze stici gdje joj se nadigne daj nama te Putine rakete da i iskoristimo u dobro svjetske svrhe brate sta no rade nasi brodovi tamo daleko vjezbe sa kubom i venecuelom
Hehe ima Bushu da otegnu jaja dosta je i on guzio citavu planetu. Zhiku je na slici kad mu rokne od glavu onu majmunsku.Ma nek rokaju vise jebo suplju pricu.Nemojte podcjenjivati rusko oruzje , vidjeli ste kako prolazi kroz Gruziju ko kroz sir a Gruzija bila puna zapadnog naoruzanja.Da imaju kakvu da direktno padne Bushu na glavu ,volio bi makar i ja bio pored njega :),jebooo on maaateeeer svooojuu.
ma da hakalo eto balije lansiraju rakete a rusi se igraju pistoljima...daj ne seri matere ti fakat si glup
iGOR I bACUSKA SAMO PREKUCALI SERIJSKI BROJ NA SKUD-U PROIZVEDENOM 1975.. Rusi nisu ni pistolj napravili u zadnjih trideset godina, a ovo su samo folovi Putinove mafije
otom potom :D
A PIRAMIDE ????