Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko moje, nemas ti pojma vidi se po tome sta pises!
Američki Federalni istražni biro (FBI) je prošle godine upozorio više od 100 domaćih kompanija, da su cyber špijuni pronašli \"rupe\" u njihovim sistemima kompjuterske zaštite. ??? ciji spiuni, americki ili ?!
@@CoCoBryce Pusti djete nek prica, nema pojma o zivotu.
@CoCoBryce I ti znas da Microsoft ima tim hakera koji brise/zaraze ostale operativne sisteme kako? De razmisli malo sta si to rekao. Kako Microsoft moze da zarazi obican file koji recimo ima operativni sistem. Sama predpostavka da Microsoft moze zaraziti files koje raja izmedju sebe djeli je glupost a da ne pricam o drugim predpostavkama sto si naveo. Znaci Microsoft placa hakere da prate koje se files djele na Internetu i oni vide OS, oh bolje da ga izbrisemo/zarazimo jer necemo moci prodati Windows. Jao gluposti. Operativni sistem nije jedan file neko hiljadu files. Raja ne djeli OS izmedju sebe na Internetu, to je glupost, nije to muzika. A recimo da se moze tako lako djeliti, zar Microsoft hakeri imaju toliku moc da imaju kotrolu na citavom Web, mislim na sav saobraj. OS ko god zna mose da programuje. Ima na hiljade OSova tamo za razlicite funkcije. Jesi ikad koristio Linux? To je jedan OS sto se masovno koristi, dzaba je i ja nikad nisam cuo za tako nesto. GLUPOST TOTALNA.
@CoCoBryce Jao sto si ti izkompleksiran idiot. Pa citas li ti svoje komentare? Pricas nesto ovome sto ti odgovori pametno I ti si gori od njega. Kakav chat ba, koja ti je to glupost. Cuj Ameri spijuniraju Kinu, Rusiju a za Microsoft da ne pricam. De malo pogledaj iz koje drzave su potekle 90% tehnoloski patenta. Ne brsti po komentarima, a jos je gore sto govoris drugim ljudima da se ne izrazavaju, da citaju komentare, A TI SELJO TO SAM RADIS. What is it, do as I say not as I do? Smjesan izkompleksirani karekter si ti.
@CoCoBryce Tvoji komentari su smjesni. @@CoCoBryce U pravu si.
NE BI SJALA OVAKO JAKO DA TE NIJE ALIJA ! ! !
Vidim koliko imas edukacije po rijecniku koji koristis. :) stvarno si opasan.
Molim te ne pricaj o onome o cemu nemas pojama. Operativni sistemi zu malo visa skola za tebe. Ikad cuo za Linux, Unix, FreeBSD?