Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vječna Slava i Hvala Crvenoj Armiji!
Mi Srbi volimo Majku Rusiju.
jeb vas usta vise na svakom clanku mora da bude o ratu na blakanu jeb vas balkan usta !!!!!!!!!!!! CRVENA ARMIJA !!!!!!!! URAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!! SMRT FASIZMU I KAPITALIZMU,SLOBODA NARODU !!!!!!!!!
Rijaset i Mejtef su bili uz Poglavnika i Fuhrera do zadnjeg dana i poslije. Zato su suodgovrni za holokaust i jasenovački genocid. Hvala sekularnim Bošnjacima koji su bili u partizanima i JBT što nije kolektivno kaznio Bošnjake.
Hoce li sta demonstrirat u ime pokolja Cecena ? Ili u ime rokanja Gruzije ? Ili u ime poraza u Afganistanu ? Svaka vojna parada ima iskljucivo politicku svrhu, a sacuvaj nas boze ruske politike, gori su od nas.
@pffff A sto ce ti apostrof iza 95?! :)))) Valjda treba ispred. Kao sto ne znas to, ne znas mnogo toga. Znas samo da mrzis.
Sjajno.RESPECT
@Nina1981 \"Pomeli\" smo mi 95\' pola krajine od vas genocidaša, da vam nije bilo amerike, atif i rahmetli gen. Alagić bi oslobodili i ŠEHER Banja Luku od vas neandertalaca, a onda lagano pratili vašu traktorijadu sve do bijeljine i preko granice, a ako treba i do \"majke rusije\"!
...blagodarim :)
Koji si ti glupan uporni :D
Bilo bosnjacko, sad vise nije. Isto kao sto je moja ulica u Sarajevu bila srpska, sad vise nije. Ako opet nekad Banja Luka bude bosnjacka, brinite za nju. Sad nije bosnjacka. Malo je Bosnjaka u njoj. Nije mi drago zbog toga, ali tako je kako je.
Vidi ovih nekadašnjih Rusa (Rašana), današnjih turkovlašina, kako se narajcavaju hahaah, samo nek je sila i agresija
NIna pa moramo brinut pa naj manje pola rs je bosnjacko...Vlasenica,Sebrenica,Zvornik,Prijedor;Foca;Visegrad,Janja, Bratunac nitd..pogledaj malo popis stanovnistva 1991 gdje je ko bio vecina...pa zar mislis da ce se neko toga odrec od bosnjaka...nije vise 92 da smo goloruki avi naoruzani sad su druge okolnosti i u eventualnom ratu naj vise bi stardali srbi od osvete bosnajka....a i ako nisi znala Banjaluka je bosnjacki grad...gradske mjesne zajednice su bile sa bosnajckom vecinom...i da naravno da se bosnjaci moraju brinut za sve te bosnajcke gradove
Ja šta je ovih četopartizana na ovom portalu, nek ste vala baš promijenili ime, da ne sramotite civilizaciju...
U momentu stvaranja NDH - 10. travnja 1941, Jozef Broz i njegov tata Staljin su bili u paktu sa Adolfom Hitlerom. Brozu NDH nije smetala dok Hitler nije napao Rusiju, nakon čega je Jozef Broz gurnuo cijeli zapadni Balkan u rat za Rusiju. p.s. č.e.tnik = partizan. Smrt fašizmu/komunizmu!
Podjednako nam je svima \"dobro\". :)) Puno vi nesto brinete za RS. Otkacite se, brinite svoju brigu!
Nina-slina pa tebi nije lose jer radis u FBiH a zivis u RS. Jedini posao koji bi nasla u RS je da budes k.u.r-va :)) jos jedna mala iz RS-a dala