Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek se igraju s vatrom, ovakav ce mu osmijeh biti kao na slici kad ih sve sravni sa zemljom.
rusija je u qurrccu, a ćelavi kepec može laprdati narodu kako mu odgovara. samo budale misle da se zapadne sankcije nisu dotakle rusije. protjerivanjem ruskih diplomata po cijelom svijetu je veliki udarac za ruse bez obzira na njihovo laprdanje o još boljem stanju pod sankcijama. za par godina će se međusobno klati, a kina sve više baca pogled prema njihovim granicama.
@Nemanja666 Zamisli šta bi rusi radili da mogu svugdje kao u Siriji. Kakve bi samo rusija klaonice radila da nije SAD i EU. Za njih je genocid k'o napit se vode. Jedini u svijetu protiv Deklaracije o Srebrenici, uz zločince iz rs-a naravno. Nit obraza nit karaktera, ti prvi bi uvijek izabrao život u SAD ili EU a ne u rusiji. Je li tako? Sad samo treba da budeš hrabar i priznaš istinu bez straha od nevidljive sile koja vas srbe tjera u laž.
Smradu cak ti i Albanija protjerala diplomate kmeeeeeeeeeeee
Svi se nasekirali zbog toga ahahahahahahaha
Srbi kralja Nikole kažu nas i Rusa 300 miliona.