Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide li Dodo ha ha ha ha ha ide kurku
nakon sto su snage lojalne basaru asadu usle u cetvrt salehhedin u alepu,pobunjenicima je ostalo da se bore do smrti ili da probaju proboj kroz jedini izlazi iz alepa, samo sto ih tamo cekaju snage lojalne basaru asadu!!!
snage lojalne basaru asadu usle u cetvrt salehhedin u alepu,kako reuters izvjestava tako zvana slobodna vojska sirije se u panicu povlaci!!
Nedim jesili to ti ?
kadće više dase objavi koji su naši svakije dan sirija ovo sirija ono a ja neznam za koga da bidnem i navijam jesmol mi za vladu ili za pobunjenike bil se rusi ljutili ako bi mi bidnuli za vladu a ameri za pobunu dalićenam dadnut da jope u ameriki igramo sa meksikom ako bidnemo za ruse ili će nam oni zatvoriti plin em gas po zimi tome zanima za koga smo objasnite
sad ispade da rusi vole Sije Rafidije a mi cionisti sunite ?! svasta na dunjaluku ...
Ova se Rusija definitivno petlja damo gdje joj nije mjesto. Prodaje oruzje, salje generale da opet cine genocide. Da hoce vise otici iz nase Bosne i Hercegovine, oni su jedan od faktora nestabilnosti. Dajte novi Hladni rat.
\"Rusiju će na skupu predstavljati ambasador u Iranu Levan Džagarijan. \" ja umalo neprocita \"Lagund Džiji\"