Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Amerima trebao kakav dokaz da napadnu bilo koga, kako vrijeme prolazi razlika između Naci Nemčke i USA je sve manja i tanja, samo su ovi drugi svoje metode usavršili.
"Dokazi koji su nam predstavljeni ranije, kao i najnoviji dokazi naših američkih partnera, kao i Britanaca i Francuza, ni najmanje nam nisu uvjerljivi", KO JE KORISTIO hemijsko oružje u Siriji. Program Translate, sa ruskog na bosanski ima bug.
Dokazali Ameri i u Iraku,a ono nigdje ničega,pa tako i u Siriji.Šta urdiše Tlijani i Francuzi Gdafiju.Zapad je obično smeće što se tiče vanjske politike.
Ma deal je vec sklopljen izmedu rusa i amera, ovo je samo ono malo ko fol, ovi hoce,a ovi ne daju, vjerovatno kad rusi budu ubijali tamo negdje po ceceniji, dagestanu ili sta ja znam gdje vec, ameri ce se praviti budale i problem rijesen
ma nek sve ide u tri lijepe.....porokajte se svi
evo trce da vas uvjere :D
On hoće da kaže: Amerikanci nam nisu još ništa ponudili što odgovara našim interesima, kako bi im dopustili da napadnu Siriju.
Upravo tako... Sjecam se dobro price kad se je pripremalo bombardovanje Srbije, obecanja da ce citava balticka i crnomorska flota uploviti u Jadran, kako ce Srbiji dati avione tipa MiG-35 (koji ne postoje) i sl... na kraju jedna podmornica iz Baltika doplovila blizu Jadranskog mora, a NATO 80 dana tamburao Srbiju, a Rusi samo pricali...
Haj kad si tako pametan procitaj kad je taj avion prvi put poletio, a kad je Bombardovana Srbija... MiG-35 je modernizovana verzija MiG-29 aviona, od koje se je odustalo u korist novih verzija Sukhoja. Napravljena su samo 3 aviona, i sluze kao demonstrator tehnologije. Prvi put su poletili 2007e (8 godina nkon sto je zavrseno bombardovanje Srbije) sto znaci da u vrijeme kad su spominjani NISU POSTOJALI...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hmm, amerikanci, britanci, francuzi vas nisu uvjerili.. to mora samo da znači jedno - a da nije do vas nešto?
jesu li jarane makar tebe uvjerili?
@Movie Kad su koga Amerikanci zajebal.i ? hh
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nisu oni ni sami sebe uvjerili a kamoli Ruse!