Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da imaju kojeg cigu, ovo bi do jutra nestalo
E baš je ova Lana Sator vas kontaktirala i dala izjavu za vaš portal, ne lupetajte, vijest je preuzeta od nekuda.
ovo sam gledo na netu pre 10 god.nista ona nije novo otkrila,vec vi kasnite
ovako su i vlasi tzv Srbi zaboravljali artiljeriju i drugu vojnu opremu pred napadima Armije BiH http://www.youtube.com/watch?v=7kWC-taiqLY
Sta je ovdje novo? Skuplje je odrzavanje ove gvozdjurije...
ma ljudi se napili pa zaboravili gdje su se parkirali.
ima se ... moze se ...
jes ubrala koji vrganj s krova kamiona?
naišla glupa krava na vojni otpad i MUKNULA.
svi smo mi ruski zigeuneri.
eke babo, odnjeo sam berdem na biciklu. keve mi babo, dobio sam samo 100 dinara.
ruski cigani (srbi) pokrali sve dijelove i isjekli za staro gvožđe. sad je to sve neupotrebljivo, dovoljno je pogledati zadnju sliku.
pa zarati s njima.. Koja gospoda hebote. Nema da fali, ma sta fali, ima dovoljno da se zaboravi..
zaboravili 140%
ova autorica slika je najverovatnije corava, cuj ovo nova vozila ca su i krovovi ulupljeni hihihihihihihihihihihhihihih budala
... kazala je Lana Sator za naš portal. buhahahahhahahahahhahahahahahhahahahaahahhahahaahhaha
Okupaj se kad već smrdiš! A za onoga što reče da je Vojska Rusije smijurija, ma jašta OS BiH bi ih razlupale sad pa sad;ne budali konjino bolešnjačka! Smijurija nema nuklearno oružje i bolje bi svima bilo da ne osjete tu \'\' smijuriju\'\' od vojske! Idi igraj se video igrica i jebi kozu, islamonacisto!