Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ne razumijem da klix ne moze naci generala u penziji koji ima iskustva iz ovoga rata da nam daje realnu sliku rata koju moze dobiti prateci vise medija iz svijeta i time da dobije neku realnu sliku koju bi nama prenosio.
Moze, kada bi cilj Klix-a bio realnost, posto nije onda ne moze.
Nista sa strancima, stranci su pokazali 90-ih Bosni koliko je vole, neduzni svijet je izginuo na sve tri strane od te silne strane pomoci. Bolje i sa Rusima vec sa ovim zlotvorima sa zapada, sutra ce od nas napraviti novu Palestinu cim im to bude islo u prilog.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospođa Eichhorst je na platnom spisku HDZ-a i Dragana Čovića i plaća je bošnjačkim parama. Bošnjaci prestanite ići u kladionice!!!
Ako želite biti objektivno informisani gledajte pink i hepi 🤣
zasunasasa Predlazem Klixu za analiticara pozove generala Bos. Arm. Fikreta Prevljaka koji je rodjak Alijne zene Halide pa ga je zbog toga Alija promoviro u Generala, iakoje prije rata bio milicionerski kerovodja i imo samo osnovnu skolu i kratki milicionerski kurs. Sada se Profesorom predstavlja jer je poslije rata zavrsio fakultet nesto ko i Seka Bakirova. Jedini problem u njegovom analiziranju za Klix moze biti to sto ne zna prostoprosirenu recenicu sastaviti.
Putin💩
Radite za tudju zemlju, naravno vas prve treba staviti za topovosko meso, gamadi.
Ja neznam vise u sta da vjerujem, po danu rusi su na koljenima, ukrajinci pruzaju tezak otpor, ovako onako. Onda navece, rusi granatiraju i ovo i ono. Koliko vidim na mapi da rusi gaze sve pred sobom. Samo predsjednik ukrajine bi trebo malo vise da se pozabavi svojim gradjanima nego da pozira ispred kamera.
Ako nece politicari jedino narod masovnim protestima moze zaustaviti ovaj rat usijanih glava. Rusija jeste glavni krivac odnosno putin koji je isprovociran americkom i europskom politikom i sada cijenu placa ukraina..
E cuj Englezi,zedni krvi,ne puca se,nema napada,ne kolju se!!! Kakvi su to krvoloci kroz cijelu svoju istoriju na krvi ,suzama nevinih i nepravdi su gradili to svoje bolesno drustvo! Pobili su preko 100 milona neduznih u J Africi,Australiji,Indiji ..itd
Englezi su naučili školu, platili lekciju i danas su CIVILIZACIJA koje ne zagovara povratak u Srednji vijek i imperijalizam zasnovan na prolijevanju krvi. Rusi se, pak, u taj Srednji vijek naglavačke vraćaju. I braća im, prekodrinska
Istina je to, ali to ne pere divljake genocidne Ruse. Svoje se zlo ne može opravdati tudjim, tamo negdje..
Ima po Beogradu puno Putinovih pristalica, oni ce dobrovoljno da ginu .... ah da, nista od toga, tamo se moraju boriti protiv vojske, oni su jaki samo kada ubijaju civile.
Posljednji mjesec dana najbolji Rus je reš pečen Rus! Smrt ruskim fashistima i nacistima a sloboda Ukrajini! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Bosna im moze pravo pomoc, nek angazuju Sefera na jedno da mjeseca..
Kod glupih ruskih agresora nema slobode! Sve im je prisilno! Nemaju pravo glasa kod fashiste i agresora Putina! Živjela slobodna Ukrajina! Smrt ruskim nacistima i fashistima! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Rusi su stoka, sto puta gori od njemačkih nacista, to je svirepa nacija čiji se 'diplomata' Kalabuhov drzne da izjavi kako Bosna može biti prijetnja za rusiju, očito nismo svjesni da je na sceni nešto sto puta gore od Trećeg Rajha...
Ovo je za Ruse novi Afganistan. Ubijaju ih Ukrajinci ko žohare.
Mislim da ih tjedno gine vise nego u Afganistanu za svih 10 godina.... Priznali su gubitke od 15000 u Afganistanu i 35000 ranjenih.
Ne smije se zaboraviti da Rusija ima mnogo jaku vojnu silu, koja moze vise od mjesec dana ratovati. Drago mi je cuti kad Ukrajina pruza otpor agresoru, ali Ukrajina je 50, manja vojna sila i sto se tice pjesadije i naoruzanja. Za svakog 1 ukrajinca Rusija moze izgubiti 20 pa skontajte. Da se hoce zaustaviti rat diplomatijom da ne pogine vise niko