Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatna priča!
живет' ће Русија
Moji psi su moji najbolji drugari ... imam ih pet i ne bih ih dao ni za sto
Zaostali Rusi. Sta ce maloj spomenik? Platite joj zdravstveno lijecenje, psiholsku pomoc, kasnije skolovanje i stipendiju
@Dunja: ti bas potvrdjujes ono sto sam naveo u svom komentaru. Gdje je razlika izmedju spomenika i medijske pompe? Zdravstveno lijecenje, psiholoska pomoc, skolovanje, to maloj treba, a ne spomenici.
Maloj ne prave vlasti spomenik već uprava aerodroma u Jakutsku odakle je mala poletjela. Inače mala zajedno za majkom ima potpuno besplatno obezbjeđeno sve što joj treba narednih par sedmica uključujući u psihološku pomoc i sve moguce preglede u banjskom sanatoriju u Rusiji...ovdje je problem što sa Klix loše prevedu članak koji je ruska pravda objavila u engleskom izdanju...:)
Cukici spomenik, curici medalju, a roditeljima medju oci.
lakse zivjeti u ruskoj tajgi, nego sa bosanskom penzijom :)
Nadjite mi macku koja ce ostati ovako vjerna covjeku u nevolji i na kraju dovesti pomoc. Macka bi prvom prilikom pobjegla da spasi svoju guzicu.
džukela je drug do smrti odan
stvarno nevjerovatna prica slazem se,i najezio sam se dok sam citao dio teksta koji kaze....Nju je spasio njen pas koji ju je grijao na minus šest stepeni Celzijusovih sedam dana prije nego što se vratio kući da dovede pomoć. Pas je na kraju doveo spasioce do djevojčice..jos jednom NEVJEROVATNO,pas ti nikada nece reci ruznu rijec, ili te povrijediti i uvijek je tu za tebe..drago mi je da je spasena,i treba dici biste i njoj i psu?
pas se u mnogo slucajeva pokazao kao istinski prijatelj,sto za ljude i nije slucaj..nastavi mrziti sve sto te okruzuje,mrzi sve redom tvoj izbor,vise vjerujem psima nego ljudima,jer ljudi su te mnogo puta iznevjerili i nastavit ce?
Zivotinje osjete dobre i ciste duse
Treba i cuki dignuti spomenik.
Ako mislis na ove nase sugave poludivlje prenosnike zaraza to vise nisu psi a pogotovo nisu covjekovi prijatelji, to su poludivlje zvijeri.
sto me prenese...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gradovi su puni ovih prijatelja samo ih mnogi ignorisu...
Ako mislis na ove nase sugave poludivlje prenosnike zaraza to vise nisu psi a pogotovo nisu covjekovi prijatelji, to su poludivlje zvijeri.
Nismo ni svjesni kakvog nam je priroda prijatelja podarila :)