Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolike se pare bacaju na nasilje i uništavanje. Nevjerovatno. Bolje da samo polja žita i raži ostanu... Od ljudi ništa, a pogotovo od propalih šubara.
Ovo je PV-sistem 2K12 iliti SA-6. Prije udara u metu, bojeva glava eksplodira i projicira 3.000 olovnih projektila u letjelicu. Skuplji je taj projektil od ove šklopocije. Ne mogu da vjerujem da koriste ove kante iz 1975. godine...
To ti danas dronovi i helikopteri rade, burazeru. Jurišni avioni su izgubili na značaju zbog nepreciznosti i lošeg manevrisanja.
Možeš iz petnih žila navijati za Ruse, ali Ukrajinci su ovaj rat preokrenuli u svoju korist. U ovoj fazi invazije, Rusi kao divljaci iz sigurne daljine šopaju po civilnim objektima.
Ovaj avion ide za AV, on voli da sakuplja ovakve primjerke
Samo Duh iz Kijeva je oborio 3788 aviona.
nije valjda da još pokušavaju zavaravati sebe i svijet sa crvenom petokrakom
Kako god jedan manje, on više neće letjeti. Sad je samo za dijelova i muzeja.
Da Bog da im svaki ovako zavrsio.
ovo je samo Bata Živojinović mogao spustiti
Ima boljih na otpadu kod nas
reklama za su25 ko fol eto i pored toga sto je pogodjen najboljim protuzr.sredstvom nije oboren .... neka ga prodaju ili poklone vucicu
Ovaj pilot sa ovim avionom sa petokrakom radi veca zla nego sto je radio pilot sa avionom sa kukastim krstom.
Najgora vrsta rata je ovaj " propagandni "
Ovo je jedini ruski, agresorski i fashisticki avion koji se vratio!
Hahahaha. pa nije avion igračka. Gdje su toliki navodno srušeni avioni? Ukri bi rado pokazivali te snimke da ih imaju. Ja sam dosad samo jedan snimak vidio i jednog zarobljenog pilota.
Ovako su se i JNA vracali pa opet iz daljine i visine gadali nevin narod.
Sigurno je pilot junacki gadjao civilne mete i kad su se pojavili branioci sprasio glavom bez obzira i dobio samo po ritici. Kako poznato junastvo iz naseg rata.
"Donirajte" ga sad Srbiji 😅
Ovaj sto je jeltio, letio je