Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Probudila se Rusija, budi se Istok. Bez obzira sto su Rusija i Iran bili infiltrirani tokom rata u BiH, ova vijest je itekako dobra. Ipak je 1990-tih bilo drugo vrijeme i drugi režimi u Iranu i Rusiji. Dosta je bilo anglo-američko-cionističkog terora po planeti Zemlji. Americi se bliži kraj. Ako je vjerovati gnostičkim proročanstvima, 5 sila Istoka će unistiti sljedbenike Bludnice sa Zapada, sluge Sotonine. A te sile su po svemu sudeći Rusija, Perzija, Ujedinjena Arabija, Indija i Kina. A sto neki govore kako je Amerika bogata, kako bi svi voljeli živiti tamo, neka idu ako mogu. Samo treba da zanaju da amerikanci ne zive dobro zato sto su vrijedni, već zato sto Američka država pljačka cijeli svijet.
@Srbin-iz-BN ,,Gotovo je, Rusija majko nasa spasi ovaj svet od sotone... \" Osobno ako si shvatio da velicam u svom komentaru Rusiju i Ruse,onda se jako varas i lazes i glup.Ono sto je bitno je IRAN i BOSNA i preuzimanje tehnologije , evo i zasto.Iran kao najveci bosanski prijatelj koje je i dokazano u protekloj agresiji tvojih fasista i cetnika.Iranska pomoc kada je bilo najpotrebnije nije izostala, kako duhovno tako i vojno.Na ljudskom rodu smetljistu na prvom mjestu i samom vrhu nasli bi se ti tvoji ,,spasioci\" Rusi , Ameri , Chifuti,Francuzi, Britanci koji su u tlacenju malih naroda bez premca i svi njihovi sateliti u koju je ukljucena i cetnicka bratija srbijica.Ono sto je bitno je ruska tehnologija koja ce se obiti o glavu gore navedenima.Ne zaboravi i vi ste fasisti osjetili dobro istu (npr.crvene strijele - konkretno sarajevsko ratiste stup) tamo gdje ste jurisali srpskim ,,cojstvom\" (ustani sada kad citas ovo) na Armiju BiH i goloruki bosanski narod.Jaci Iran , jaca i Bosna cetnicicu a puca mi ona stvar za Rusima koje mozes ubrojiti medju najvece varvare uz vas srbe, osvrni se samo na povijest .Rezime - ono sto ima Iran imat ce i Bosna koje ce joj omoguciti da opstane glupane.Moje osobno misljenje je ,Rusija = Amerika ,isto smetlje drugo pakovanje.Varvari kao i vi cetnici i jos glupi.Nadam se da se neces jos dugo potpisivati cetnicicu sa BN.
Polahko se prica kak izrael planira uskoro napast Iran,sigurno zbog tog u zadnje vrijeme Siriji i Libiji postavljaju crvene tepihe,hehehehe...Go Iran,GO jebi majku bar onom cionistickom americkom satelitu-izraelu,uh kad bih to vidio,tel aviv sravnjen i svi cionisti nestali,da Bog da im se sjeme utrlo,do zadnjeg!!! Cast svim jevrejima i normalnim ljudima,da napomenem samo da cionisti nisu samo jevreji vec ih najvise ima u nekim hriscanskim evandjelijskim sektama!
Zionist: prije svega treba ti jedan intenzivni kurs engleskog jezika, a kako stvati stoje, i bosanskog, ili kako ga vec zoves. Ameri bi recimo za sranja koja ti pricas rekli da je to bullshit, ili wishful thinking. Zato, prvo - popusi mi kurac. drugo ici u tri picke materine cionisticke. treba vam se najebati majke po PS-u.
Iran is needs to commit to non-proliferation! They are harboring terrorists and wish to develop a nuclear weapon which they intend on using against Israel. America must stop these barbaric monsters from ever acquiring a nuclear weapon. God bless Israel and America!
mrzim i IRAn a i RUSIJU
E neka vala nek neko i americi i njihovoj \"demokratiji\" kaže marš u pm.
ko se zadnji smije najsladze se smije...izgleda pocinje sranje kroz gusto granje a misevi se raduju neznaju sta ih ceka....
svaka cast konacno padaju Cionizam i kolonijalizam bahate Amerike. Marsh u 3 PM!
ma svaka cast! konacno lijepa informacija :D
MA JA BA, REFKO! KOD NAS SVE LETE DOKTORI KOJI ĆE NAS PRIJE IZLIJEČIT, SVE POHITNI- HA HA HA HA HA!!! NEMA GORIH OD NAS BIH GRAĐANA SVIH KONFESIJA SKUPA S RUKOVODSTVIMA... PRAVO SMO SMETLJE ;-) :-D
vidio bi te ja kad bi se prehladio u americi , kod kojeg bi to doktora otisao , pitao bi te \"hoces li da te pregledamo za 10.000 dolara ili da kupis plac tu na groblju za 5.000 dolara \", jer zdravsteno osiguranje ne moze dobit ni pilot . eh eto kako cijeni amerika svoje gradjane. Hvala bogu na socijalizmu
VIDIŠ KAKO PRAVOSLAVCI I MUSLIMANI LIJEPO SARAĐUJU;-) MA, KO DVA GOLUPČIĆA SU MI, VIDI IH BOLAN! ;-) AMERIKA JE JAKA KO BETON I TO ARMATURA TITANIJUM. ONI BAREM SVOJE GRAĐANE CIJENE, A NIJE KO OVI NAŠI PAPANI... NE DAJU NI PDV SMANJIT, A KAMOLI ŠTA VIŠE- FUJ! AMERI SU CARONE I SVAKO OD FORUMAŠA BI LETIO PRIJE U AMERIKU ŽIVIT NEGO U NEKU RUSIJU, ILI JOŠ GORE IRAN. TREBA BIT ISKREN PA PRIZNATI.
Braca i jedni i drugi. Slaveni smo svi, a porijekolm smo iz Irana - dalekim ali ipak jesmo. Dosta je bilo religijskih podjela - sve religije uce jednom - Bogu i ljubavi prema bliznjem!
dosta je amerika srala zbog nje je ovakav nemir na svjetu pa ljudi skontali, ko god misli da je rusija slaba taj grijesi posteno, upravu su rusi sto su prekinili sa turskom ekonomske dogovore , turska jede govna posteno tipicni pijun izraela i amerike dusu bi prodali za par miliona ko i oni smrdljivi arapi , svaka cast iranu sto su odbili tursku da bude pregovorni partner.