Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarahevo-x.com to hest novi kopirani klix.ba pusi i ti kitu vise blokiras mi komentare. Treba vam malo gripe izgleda!
podjelice Siriju na pola. Istocni dio americko-evrpsko-cionisticki , zapadni Asadov rusko-kineski
sta se ova kely anderson satro razgalamila .da se mozda neplasi da joj rusi nepobiju bracu i rodjake sto ratuju u siriji na strani id.
Haha jesi glup ko konj Jebali te ota braca moja tamo po siriji nek se kolju i neka ruse teroriste ma ko god da su bili zabolje me dzon samo da ne ubija se vise neduzni civili i ljudi koji najmanje zasluzuju biti ubijeni a znas o cemu pricam ubiao si i ti neduzne Srebrenicane i civile parazitu jedan.
Parazitu jedan zabolje me za svima teroristima nek ih tuku boli me dzon vec zalosno je nevinog naroda sto srada A ti znas kako si ubijao nevin narod po Srebrenici i BiH parazitu
Zašto se ne koristi Napalm ? Nadam se da će biti more krvi islamskih terorista hihihihihihi što više mrtvih islamista to bolje
Daj bombardujte Rusi i federaciju, najvece uporiste islamista u Evropi.
Aljazeera na aparatima
Šta kažu jesul pobili milon terorista jednom bombom???:)))))))))))))))))
Buhtlice, ziv si!!!! Nema te ovih dana pa sam pomislio na najgore. Pomislio sam da si nastradao u ovim nemilim dogadjajima u Parizu. Ti si moj omiljeni islamski fundamentalista :-) Ne bih te lako prezalio.
Selam brate Turčine:) Ti si moj najdraži srbin Turskog porijekla također. Ja mislio tebe u Ag sproveli zbog genocida, al nema veze, to ne zastarjeva! Što bi tajo reko Radovanu:Ja ne vidjeh većeg četnika od tebe do tebe jadan, i nijesi mi drag nimalo:) Jesil zastavu rusku na profil stavio Turčine??? :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Kada baćuška udari, Amer može samo da kmeči
Šta kažu koliko su miliona terrorista pobili hehehehehehehh
@drugovi jesi l' procitao cijeli clanak ili samo naslov? Vidis li da je dogovoreno kada i kako ce izvoditi napade!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)