Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na početku rata, jedan upućen čovjek mi reče, zapamti...ovaj rat je protiv Njemačke, na dva dijela će je popoloviti, a za sve ima argumente. Njemci odbili kupiti Američko oružje, sada ga kupuju po 12 puta većim cijenama, a nisu htjeli zbog Hitlera i nedjela iz historije, kao dijalog a ne oružje, ima smisla a ovo je samo jedan mali primjer
Prvo oslabi ekonomiju, zategni gas, zavadi ih međusobno, ( vidite proteste u Njemačkoj zbog zagađenja okoline zbog rudarenja a sve povezano sa ruskim plinom), Njemci u takvoj situaciji kao centar evropske unije moraju pomagati ukrajinu a komsije su sa poljskom, za koje svi znamo kakva je historija i na mnogo portala se mogu naći slike ruske vojske na granicama sa poljskom
O cemu ti i taj tvoj upucen covjek pricate. Pa svabe vise vole amerikance nego citavu EU zajedno. U svemu su partneri i u njih gledaju isto ko u svemirce. Koliko su poceli poceli biti amerikanizovani, pokazuje americki fudbal (NFL). Kad se igra finale skacu po zgradama, uzimaju slobodne dane da gledaju ko da igra Njemacka. A znas zbog cega? Zato sto su im zahvalni, jer su ih spasili Hitlerove nacisticke Njemacke.
Kako ruska gamad ,ko i njihova ser vska paščad, istoriju okreću po potrebi. Za boravili da su im USA i Engleska izbombardovali put do Berlina(a prije toga ih obukli i naoružali ) pa im je samo ostalo da siluju žene i ubijaju nenaoružane.
Kaze brat farizeji i nacisti u istoj recenici. Klasicni Rusi, Ukrajinci su im malo nacisti, jevreji, ponekad i mutant vojnici, malo im je vojska unistena, a u drugom trenutku ima 100 000 britanskih specijalaca u jednom selu.
koliko znam, zadnji put kad su panzer tenkovi krenuli na ruse, zavrsili su ruski tenkovi u berlinu
Kada se desila bitka na normandijo, sovieti su bili na vratima njemacke, ocigledno nego je nastavu historije izostavio