Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E zar to ima smisla, boze sacuvaj, svoje neke hirove istresaju tamo gdje ne treba.
Tu se slazem svakako, nikada ne mozes vjerovati svemu sto pise. Jer i sami smo svjesni sta se sve napise i iznese u javnost, a nigdje veze, i u krajnem slucaju nekada nije istina. Ali ako je istina, sramota. Mada opet ko zna, mozda ima i istine, ipak na kraju krajeva kad se gledalo na narod i humanost, bilo je daj da napakostim drugom i da zadovoljim svoj cilj.
ja sam vec ovo objasnjavao....bosnjacima i turcima je osnovna propaganda bombardovali pijacu i red za hljeb......ti fazoni su izlizani i ne piju vodu....na kraju krajeva....ubiti teroristu je legalno i u vrticu i u pozoristu......
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
činjenica da je ovaj znao šta da snima i da je "pekara" bila prazna (nema žrtava) govori samo jedno - to nije bila obična pekara. znali su rusi što je gađaju...
Ko zna dali su Rusi, čim niko nije bio u zgradi nego stali na sigurnu udaljenost i čekaju trenutak eksplozije da snime.
burgija, jesi to sve sam skonto?
Rusija još jednom pokazuje koliko su zapravo "humani spasioci" kakvim ih dežurni putin-botovi pokušavaju prikazati. Jednostavno, kad neko nekog uzdiže u nebesa do te mjere da mu nijednu zamjerku ne može da pronađe, normalnom čovjeku je to dovoljan signal da se radi o neracionalnim ličnostima koje su stvorile kult ličnosti od Putina i koje bi rođenu mater stavili na tas kako bi ispunili svoje dječačke snove o službi nekom glavešini iz Rusije.
RUSI CETE SVINJE KOJE TREBA SVE U HAAG
Crni dim nikad ne ide iz pekare, tako da je to sumnjivo.
Da nije ta pekara sta drugo pekla?
Ne znam zasto se raspravljamo da li je ovo ustimano ili nije, kada se fino vidi dim na pocetku snimka, koji ukazuje na to da je bila pala vec jedna granata/bomba, sta je vec i onda cova uzeo da snima telefonom dalje. Pa koliko je samo takvih snimaka kod nas u Bosni bilo... I fino se vidi da je su sa desne strane vec osteceni prozori i zgrada. Znaci prije udara druge granate/bombe, koje se i vidi kako dolijece.
Ismailj na aparatima..
Rusi su najprimitivniji narod na zemlji planeti kao i njihova braca Srbi.
Da eto bosna i amerika lete u svemir. I EU. toliko su rusi primitivni. Imaju i Dostojevskog i Tolstoja itd. Stvarno primitivni. Imaju rakete koje pogadjaju bilo koji cosak u svetu. Primitivni. ne znaju oni nista papci.
Normalno da su primitivni. Krasi ih primitivno, anti demokratsko razmisljanje. Samo primitivci mogu da ulagaju u oruzije dok gladuju.Najvece njihovo dostignuce je Lada.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
turski teroristi turkmeni nemaju hljeba vise hahhahaha ja bih njih otrovo sa misjim otrovom
Teror all around
Ne kontam ko to snima pekaru dok avionu bombarduju????? Nigdje se ne vidi avion na snimku - mogao se zvuk s telefona drugog putsit i dinamitom proizvesti onaj efekat ili čak granatom. Smiječni zapadni mediji koji žele da demoniziraju Rusiju koja kolje ISIS na svakom koraku.
A kada kazu raznio se terorista i prikazu sliku pa jos zivog covjeka onda vjerujete? Odakle ste li vi???????????
Ama šta reći, pravoslavlje zadojeno krvlju! Naprijed, ako Bog da sirotinja ove planete se neće još dugo patiti, sve miriše na treći svjetski rat koji će nas ljude (najsvirepije zvijeri na planeti) zbrisati za lica zemlje.
Samo retardirani idiot moze turke volit..sama cinjenica da su nas ugnjetavalin500 godina, je jos veci tazlog, da su ti ljudi retardirani..
ma turska ghowna ba, samo ih Bakirove vehabije podrzavaju. mi normalni jarani smo zu EU i Rusiju
E moji turci bas ste glupani na*bacete ko zuti raspascete se ko stara juga Kurds attack Turkish-backed Syrian opposition forces with Russian help ovi kurdi slove sa americke konene snage , oni im pomazu , naouruzavaju i obucavaju , a sad su jos presjekli sve turske linije za snadbijevanje opozicije u oblasti Aleppo naravno uz pomoc Ruske aviacije http://www.i24news.tv/en/news/international/middle-east/93884-151128-kurds-attack-turkish-sponsored-syrian-opposition-forces-with-russian-help
i sasvim slucajno kamera uperena prema toj pekari i ceka napad... hahaha.... jeste humani... :-)