Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je zgrada kriva?
nista to sto je Staljin pobio milione i to bez rata i na jos gore nacine.... Gulag nije izmislio Hitler
Mislim da je najbolje da se srusi svako mjesto gdje je Hitler bio. Da budemo sigurni :)
\"Sve što predstavlja sjećanje na fašizam trebalo bi da nestane sa lica zemlje\",u potpunosti se slažem druže Solovjev, zato treba da nestane i Republika Šumska koju vi Rusi podržavate.
sta bi sve trebalo porusiti kada bi se tako kao ovaj rus kvalificiralo...kao prvo unistiti z- ercegovinu ,,pa onda tz. rs.pa mnoge zemlje ukljucujuci i saudijsku a...koja je prevazisla sve ludjacke ideje tipa hitler, staljin, musolini, pavelic ,draza itd ovi neki filozovi kojima eto zapade pam uraise sta uradise...cuj rus..koja je felga od nacije !~!
Sto se ne rodi u mojoj kuci...
mogu mi ga glupi rusi lagano p.o.p.u.š.i.t.i.
Direktore tvoja mama je bila dezurna sestra pa sam je pokarao i ona mi je za nagradu dala kljuc,et kada oces bas da nas detalje i kada hoces da budes nekulturan.
@s pa kad bi poceli rusiti sve sta nas podseca na zle ljude onda bi morali prvo porusiti sve sta nas podseca na jednog jako loseg Srbijanca cija se familija doselila u Bosnu pre dva veka
@Ilija molim te napisi da si ustvari Hrvat ili musliman,pocinjem da se bojim da nema ljudi sa takvim teorijama u mojoj okolini
Papak nije ti to Rusija da rušiš šta hoćeš, kad ti je ćejf, kad ti se digne. Sruši uspomene na Staljina i sve što podsjeća na njega isto su zlo !
Nikad nisam čuo da ima Rusa koji se zovu Franc.
Za Iliju Čvor... Miladine, Miladine, izgleda da je dežurna sestra opet zaboravila ključ od katanca, pa si opet pobjegao sa lanca. Moramo ti pojačati terapiju. haluciniranje tih dimenzija postaje opasno i za druge pacijente. Možda te ipak moradnemo lobotomirati.
ĐEKO KLOC AMRA KURAWA HAHAHA živio hitler
Svaka čast. Samo, pošto prvo treba pomesti ispred svoje kuće, uništite i onu u kojoj je rođen Brko - on je pobio više Rusa, Gruzinaca, Ukrajinaca i ostalih državljana Sovjetskog Saveza nego Hitler tokom napada na SSSR. A ne da ga danas slavite - to bi bilo kao kad bismo mi slavili Miloševića.
Hitler je najveca prevara u novijoj istoriji covjecanstva od strane Jevreja i Amerikanaca,zrtvovali su sopstveni narod da bi dobili drzavu a Amerikanci da bi izasli iz recesije prouzrokovali rat svjetskih razmjera!Naravno Hitler je postojao ali je nakon pobjede na izborima 1935 god je smaknut i postavljen njegov dvojnik,naravno Hitler je znao kakvu opasnost po njemacku i citav svijet prestavljaju Jevreji,Amerika i Engleska u to se danas uvjeravamo i spremao se na obracun sa njima ali ga je CIA naravno uz pomoc Jevreja u tome osujetila i svalili krivicu na Njemacku za pocetak drugog svjetskog rata.
ruse jarane malo si se zajebao neće moći ti ako je srušiš mićemo napravit novu i umjesto krova stavićemo brkove tebi u inat kuća sa brkovima živijo babo i apzp te gospodin hitler i velemajstor ibričić