Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro.. i GDJE JE LINK!?!? :)
Kad se jednom slikas gola, poslije nema kajanja... Zato, drage moje zene, pamet u glavu! :-) Ako vam je partner trenutno najbolji prijatelj, ne znaci da sutra ne moze biti najgori neprijatelj. Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje.
Imaju i slike i video kako ga oralno zadovoljava..zna cura posao..evo se ne moze link zaljepit..ne daju
znači nema vagina...
@ samantha nije tanka linija između ljubavi i mržnje, već upravo suprotno. voljeti nekoga znači voljeti ga punim srcem, a ako te z.a.j.e.be to znači da ćeš ili se pomiriti ili krenuti svojim putom, a on ili ona svojim. nećeš mrziti tu osobu niti joj (mu) raditi sranja jer to znači da tu osobu nisi nikad istinski ni volio, nego si samo volio svoju odluku da voliš tu osobu.
kod nas u bosni bi dobio nagradu i zahvalu javnosti
sta ce njemu njene gole slike koji ku*** ?
Jel se na ovaj naćin dobiva azil u Engleskoj?
Da,istina je.
imam i ja istu situaciju,zna li ko kolika je kazna ovde u Bosni za takvo sto kad bih uradiio?
...i mene je moj mladic slikao gologuz...
Daj te link da ga i mi osudjujemo hhahahahahah
heh ko mu govori papucarska pi***
Pozdravljam iz Sibir ;))
Ako ga je prevarila imao je svako pravo da objavi fotografije
HOĆEMO SLIKE HOĆEMO SLIKE HOĆEMO SLIKE HOĆEMO SLIKE
Kakva silna vijest! Ni prvi ni posljednji.