Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako preskačem njegove kolumne jer zna da toliko zasere i isfilozofira da prestaneš čitat nakon par redaka, ova mu nije loša, ima dosta dobrih informacija i zapažanja.
Clanak dobro opisuje situaciju, ali nedostaje karika koju je Alex Jones odlicno objasnio u zadnjih desetak godina. Radi se o eliti koja projicira debbbilizaciju ne samo u medijima nego globalno, sto se zove globalizacija. Sve se radi sistematicno na vise polja od politike preko medija do industrije hrane. A projektanti su \"graditelji\", iluminatska bagra, koja vlada svijetom. Pogledajte na youtube serijal Music Industry Exposed i poslusajte Emov Recovery, pa cete vidjeti zbog cega je EM odlucio da pobjegne iz iluminatizirane muzicke industrije.
a sta je toliko lose u sekulranom društvo u kojem vlada razum? Šta je loše u Francuskoj revoluciji? zar nije jedna država, jedna valuta, jedna vlada i bit komunizma, onog pravog?
Tekst je zaista dobar, zapravo je toliko dobar da ne lici na Ahmeda. I zaista, tekst je najvecim dijelom preveden sa engleskog jezika. to se ukratko zove kradja ili provadavanje bijelih bubrega za bubrege. Na zalost, za pola imena koja se navode u tekstu, doticni sigurno nije ni cuo. a zacudio sam se, nas novinar kritikuje (argumentovano, ne vulgarno) nase novinarstvo. bilo je predobro da bi bilo istina.
Interesantna tema i dobar tekst. Musliman.
odličan text!!!
Ahmo, mogul\' sad naplatit ?
Evo jutros citam na nezavisnim americkim portalima policija u slucaju masakra u norveskoj istrazuje Mason Conspiracy, jer je ubica bio Freemason.
Clanak je prilicno dobar, ali se potkralo par recimo lose prezentovanih cinjenica. Istina jeste da je slucaj dobio na zamahu poslije slucaja Molly, ali to nije dovelo do novih slucajeva razotkrivanja, poput prisluskivanja Premijera ili Kraljevske porodice. Bilo je upravo obratno, za prisluskivanje Browna, kao i nekih medijskih zvijezda se znalo jos prosle godine, ali se sve svelo na ono \"ko sa djavlom suruje...\". Mislim da je potpuno deplasiran zakljucak da je Kraljevska porodica uticala na pad Murdocha. Cameron, koji je vrlo blizak kraljevskoj obiteli, tek je nedavno odlucio da javno progovori o slucaju Murdoch. Za raskrinkavanje Murdocha su veliku ulogu odigrale novine poput Guardiana, Independenta, Financial Times, te par politicara. I podatak koji je zaboravljen u tekstu. Nedavna kupovina prava na BSkys TV od strane Murdocha, koja ce u godinama koje dolaze uzimati ogroman medijski kolac u UK, a o profitu da i ne govorimo, sto se opravdano nije svidjelo mnogim ljudima u UK.
A Bakir Izetbegovic?
Cuj Murdoch ZESTOK prema kraljevskoj porodici...hahahaha Sve je to ista bagra
SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!! SMRDLJIVI MASONI!!!
Jes,jes i mene su upratili,pa mi se ne da da ga zabijem i da se ozenim!Moram zbog Murdoka i Fahre ganjat fufice po sitiju!
Zadovoljstvo je citati textove profesionalca! Aferim Ahmede!
ti si covjek koji gotivi kapitalzam...sta dalje reci...hajde zivota vrati se u svoje selo i evouliraj u normalnog covjeka...ti nisi spreman za ljude...
Prvobitni iluminati su bili tajno društvo koje je 1776. godine osnovao bavarski profesor Adam Weishaupt. Njegov cilj bio je ukinuti organiziranu religiju i sve svjetske vlade te povesti ljudski rod u Novi svjetski poredak kojim upravlja apsolutni razum. No, njihovu urotu je vrlo skoro otkrila bavarska vlada i iluminati su bili prisiljeni prikriti se i raditi u još većoj tajnosti. O njima se ne zna puno nakon tog progona, ali teoretičari zavjere vjeruju da oni još uvijek postoje i upravljaju svjetskom politikom iza kulisa. Nekim od njihovih najvećih postignuća se smatraju francuska revolucija, svjetski ratovi, komunizam te Ujedinjeni narodi i Europska unija kao sredstvo centraliziranja svijeta pod jednim parlamentom, ustavom i valutom. Sinonim za iluminate danas je Savjet za inozemne veze, veliki think tank koji se sastoji od bogatih bankara, poznatih znanstvenika i utjecajnih političara. Vjeruje se da rade na ostvarenju Novog svjetskog poretka, sekularne svjetske vlade s UN-om kao pol.