Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lik55555555 tebi nije na um palo da si ti POSRBLJENI TURČIN 2 miliona turskih vojnika jebavali koga su htjeli i stigli, 500 godina a Turci vole puno da ebu ti samo saberi 500 godina 2 miliona vojnika čije su žene daleko i kojim se puno ebe i koji imaju pravo da ebu koga stignu i ti meni pričaš ko je od koga nastao 500 godina pomnoži 2 miliona vojnika sa dignutim kurcevima
nista popusili ste i vi foru ko i mi sa plenumima
jadan balkan sta politicari rade svome narodu
Pobratimiti se Rumunima ! I Bugarima gdje isti nesnosan stepen korpucije gdje kriminalci mijenjaju zakon i sami sebi određuju kaznu, uglavnom ukorom! ŽIVIO KOMUNIZAM KOJI JE ZABRANIO RELIHIJU KOJA JE OTAC a DEMORKATIJA MAJKA KORUPCIJE I KRIMINALA !
To Rumuni tako se to radi
Valjda misle da ce vecina biti za korupciju...svakakvih glupih referenduma...preslo im od Dodiga