Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećemo u NATO. Mrš !
Je li Rus isporučio Srebrenicu genocidašima ili NATO.E majmuni na kanafi.Šuplje glavunture.
Što prije u nato to mirnija Bosna. A EU može da pričeka, bili smo u YU bez granica pa nije išlo, ovako HR već u EU samo još fali Srbija pa eto opet male YU i gušenja Bošnjačkog identiteta
haj samo vi bagro razgulite od nas i sve ce bit u redu
Nato trandže i derpaši, jačih nema... jačih djecoubica mislim!!! https://t.me/pravonaslobodu/63880
Hvala mu sto se sjetio balkana mozda ga je zena podsjetila
Poserem se na NATO!
Naši uopšte ne pričaju više o NATO putu.
Ovo je bitnije od EU..samo Tupavi Bosanski politicari nevide sumu od drveca.
Rumunija i Bugarska su mi bas drage drzave. gledaju svoja posla i ne miješaju se i samo grabe naprijed zahvaljujući EU bespovratnim fondovima.
17 godina u EU, korupcija na nivou, najgori standard u EU uz Hrvatsku. Šta misliš šta bi to nama donijela EU kad njima za 17 godina nije ništa značajno?
🔊Trojaneri će povećati cijene struje. 🔔🔔🔔Ovo je novi udar od strane nametnute Marfijeve izdajničke ekipe. ➡️Dijeli dalje!!
Ako nas Rumunija ne spasi, neće onda niko xD