Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BBC prenosi vijest naglasivši da ove bojeve glave ne sadrže eksploziv. Sumnja se da su ukradene zbog prodaje u staro željezo.
Ma cuj ti njega \"Portparol ministarstva unutrašnjih poslova Marius Militaru izjavio je da komponente nisu opasne same po sebi, nego tek kada se integriraju u raketni sistem. \" Ako su braca maznula 64 bojeve glave, mislis da ne mogu maznuti 2-3 raketna sistema? Uostalom, kupit cemo na e-bay-u :D
Da tu nije umjesan jOvan Div(L)ak, to mu je bila uza specijalnost zbog koje je dezertirao iz armije kojoj se zakleo da ce \"ako treba i svoj zivot poloziti\"
djeca ba vidio ih ja kako skidaju
muslimani ili cigani...nema ko drugi!!!