Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...to se zove politički zrela, svjesna i odrasla nacija. naša prepotentna plemena, tako puna sebe u svojoj bezveznosti. moreš jahat i sodomizirat do besvijesti. oni tute i trpe. a inače, niko zayebaniji od njih...
Ovako bi i mi trebali protestovat da otjeramo ona tri majmuna
Mozes ti proterati koga oces, ali sistem ti ostaje isti. Sistem nisu samo politicari. Sve se mora menjati, pogotovo svest ljudi, ali ako neko moze doci do necega za njega korisno, a na koruptivan nacin, zaboravice postenje piristace da bude ucesnik. Svi pljujemo po ovim politicarima, a da mozemo vecina bi uradil isto. Takav je mentalni sklop judi.
Samo ovako se nesto moze promijeniti
Pa i takozvani cigani-ili kako nasi rumune zovu, koje kao mi gledamo sa visine su civilizovaniji od BiH stanovnistva. Imaju bolju drzavi i politicki su svjesniji.
Kod nas su oslobođeni svi koji su otuđili manje od 2 milijarde. Mi za to i nemamo zakon. Uzmi ago koliko ti drago.
Bravo Rumuni, ovako se bori za svoju zemlju!
Imam osecaj da se iza ovih protesta krije "arapsko prolece". Od trazenja da se povuce odluka, uskoro ce protestvovati zbog smene vlasti.
Sta ocekivati od naseg naroda, neznaju i ne umiju ovako nesto da naprave. Jedino gdje smo dobri a to je da trazimo da nam drugi rijese nase probleme sto se nece nikada desiti, jos smo dobri i cak najbolji u trazenju sadake, zato i jesmo tu gdje jesmo, zato tapkamo u mjestu i necemo se nikada pokrenuti napred na ovakav tapkajuci nacin.
Rumuni su pokazali da se može borbiti protiv KORUPCIJE !!! I po teškim vremenskim uvjetima i pod palicama - ISTAJAVAJU u svojim zahtjevima !!!!
jedva cekam i kod nas da krene ...
malog hadzuku ama bas briga, on zivo svoj djecacki san i momo odraslih, ispred ograde u njemu uziva. :))
nu ščipi est per podele
i mi ako bog da ovako se osvijestimo i preokrenemo njihov svijet naopačke
Ne radi se ovdje da li želite dijeliti zemlju, nego da vas neko "podijeli"
Aferim rumuni