Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel me ovo oči varaju ili piše u Parizu šta li je pozadina
To je samo jedan lijep naslov. Ti isti Francuzi su im nametnuli rat, bombardovali domove, pobili narod, raselili milione i sad zele od preostalih zivih izbjeglica koji su inace zdravi uzimati organe i prodavati da djecu i mladje narastaje pokrstavati!!
bas. tih istih 60 miliona ljudi
Šuplja za medije. Jasno je da žele da istjeraju i naturalizovane muslimane tamo, kakvi novi. Potražite po youtubeu kako policija bukvalno gura muslimanku jer nosi mahramu, kako ih tjera sa plaža.
američka islamizacija (hrišćanske) evrope... američka arabizacija b-h zbog destabilizacije evrope...
@kupo Kakva glupost.....
hahahh logor
Čuj ruke dobrodoslice ha ha jedva cekaju da im vide ledja