Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo vas vise rat !!!! nek ratuju glavonje..pustite obican narod na miru !!!!
@OOgledalce Bosnjo ce preko Pakistana u Iran pod zastavom NATO-a da ubija muslimane.
jos nismo NATO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada cujem ,rat,povraca mi se...
@VelikaBH Rat najvise prizeljkuju cionisticke elite, s obzirom da Iran nema bankarski sistem pod kontrolom Rotschilda
Kako se iranska PVO bori protiv rojeva američkih raketa ? Vojnici PVO pruže pesnicu prema raketi u zraku i iz sveg grla viču "hebaću ti majku kad padneš dole!"
Tako je ! Ma ko god bio !! Ista pravila treba da vaze za sve na svakom mjestu ! Ne može Gibraltar jedno a Hormuški tjesnac drugo .... pa i nek se porokaju. Uglavnom biće drljavih na sve strane. Dosta je bilozay-bancije i ponižavanja svakoga.
Jah tako je govorio i Sadam i znamo kako je završio. Bolje se umirite.
Inshallah Bosnjo ce prvi biti na frontu pod zastavom NATO-a.
@RashidUstasaSibenik glup si!
Naravno da je iran sila ,moze se reci da je neko novo moderno doba i pocelo u perziji tu ce se i zavrsiti izgleda 🤔
Ovi su svi ludi od radijacije...
Izjava stoljeća!
Samo naprijed braćo , zatvorite Hormuški prolaz i ne propuštajte nikoga
po kojem osnovu su ti iranci braca,, nije da nest vredjam ili napadam nego cisto me zanima,, po vjeri, po rasi, po genetici, po ideologiji ???
@eddie.gunner , po religiji , istina ja sam Suni musliman a oni većinski Šije , ali su nam dosta pomogli tokom 90-tih godina