Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova drzava nemam nis protiv...ali za godinu ako ne promjene stav pisljiva boba nece vrijediti...slozit ce na nju sve i svasta,a ta silna Rusija malo koci samo zbog krima poslje ce podviti rep i zbogom a ovi se nikad oporaviti nece...zivi bili pa vidili
Gđu ambasadoricu USA u BiH gđu Kormak da je kojim slučajem u Sarajevu, trebalo je častiti besplatnim ćevapima sa ćaršije, što se ozbiljno zakasnilo, jer postoji mogućnost da sad isprića tamo Stejt Dipartmentu šta se ovdje u Sarajevu događa u oči dolaska našeg sultana i održavanja njegovog predizbornog mitinga, te o raspoloženju Bošnjaka prema Americi u vezi sa Iranom i Palestinom. Ovakav propust se više ne smije dogoditi.
gđa Krmak :D
Znaci nastavljaju podrzavati i sponzorirat Hezbollah....
Bošnjaci na aparatima 👹👹
vidi ovih likova. Izgledaju mi ko mješavina između generala Diega Noriega i Osame bin Ladena hahahahaha
ovo oko podrške Iranu pišu srpi i par vehabija izdajica roda svoga, a u stvarnosti 99% stanovništva BiH boli ona stvar i ne gaje bilo kakve simpatije prema Iranu i ostalim arapskim kozoyebima... sve je to dio podmetanja i specijalnog rata protiv Bošnjaka i Bosne...
Međumuslimanski sukob kemaliste i islamiste!
Tako je! Iran je jedina muslimanska zemlja koja nije pala pod pritiscima SAD-a i tako ce ostati i dalje!
yes ali u qurcu
i to samo iz razloga jer su Šiiti 80% stanovništva . Suniti su prodane pizde
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e jeste nas sve prepali bas smo se uplasili...bolje vam je obrijte bradice spodobe
...haj mamlaze bolje ti je ne komentariši.
E sad možete misliti koliko mi je Amerika odvratna da u ovom meču navijam za Iran
ko te pita ti si ne bitan i razum ti je pomućen...
@BHAmersons Demokratija na američki način je kad bijeli čovjek pošalje crnog čovjeka da ubija žutog čovjeka, 20.000 km daleko do svoje kuće, pod izgovorom da brani bezbjednost svoje zemlje, koju je oteo od crvenog čovjeka. Kad je Iran ikad ikog napao?