Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav apsurd, da on dobije Nobelovu nagradu za mir a njegova politika zakopala toliko neduznih civila, djece, zena...
Americka demokratija!
nobel je bio pedofil koji je izmislio eksplozivne naprave, to je aspsurt mnogo veci da se nagrada za mir zove po takvom coveku i da je on to sranje pokrenuo(valjda, to vec nisam siguran).
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a i ti usra motku
JEDAN ZLIKOVAC MANJE☝️️
Jasno je da se Ronaldo razumije u nogometu samo. Za sve ostalo je baš glup!
Ko su najveći mađioničari u II svijetskom ratu bili, pa židovi vlakom došli zrakom otišli. Nije džabe njih hitler tamanio oni su najveće zlo ovoga svijeta.
a sad idemo svi prouciti po jednu fatihu za peresa...
Joj nobelovu nagradu za mir, to je isto da karadzicu daju nobelovu nagradu za mir...
e jebajga rona brate
fuj pokvari mi noć ovaj ronaldo fuj, veliča židovske zločince, mogao si pročitat na vikipediji ko je perez hajvanu
E ronaldo nabijem te na kitu ja za ovo!!
dobio nagradu za ubijanje palestinske djece , gamad odvratna
Sve je iskušenje,Židovi su korov, koji je ipak trebalo počistiti.Ronaldo je najobičnije ljudsko smeće sa šupljom glavom.
Fakat sam gotivio ovog Ronalda cijeli zivot, i za ono na terenu i van njega sto je radio, sve do danas!
@drinsky1 Aj ne prdi, smradu bolesni. Popiji rakiju i uzmi malo bijelog luka da ti pritisak obori!
@drinsky1 Ne davi me matere ti, ja komentarisem Ronalda ti prdis o nekim logorima, jasenovcu, bosnjacima i srbima. De vidi jesi dobar, otidji malo doktoru. Opterecen si decko!
Sta Ronaldo zna,nadrogirao se
Ronaldo mozda jesi veliki sportista ali si ujedno i jedan veliki ljudski slam , kad odajes pocast jednom zlikovcu ,genocidasu ,ubici nevini ljudi ,ubici djece . Sram da te bude i kao covjeku i kao sportisti
@drinsky1 nema razlike izmedju bosnjackog , srpskog , japanskog ili bilo kojeg djeteta na ovoj planeti. Djeca imaju svoj svijet , kod njih nema nacionalizma nema mrznje , mi smo ti koji od njih pravimo ljude koji ce da mrze ili koji ce da vole. Zato kazem proklet bio svako onaj koji digne ruku i ubije i jedno dijete na ovom svijetu
ronaldo jadan ne bio sad te booosnjooooci mrze
yeboo ti on mat...er ronaldo a ti njem