Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka ima iza sebe dva svjetska rata u kojima je bila agresor; Japan također ima iza sebe krvave ratne pohode na Kinu i Indokinu, Filipine idt. i oni sad imaju nuklearke?! A Iran koji u zadnjih 200 godina nikoga nije napao i koji se jedino branio ne može imati nuklearke?! Zašto? Pa baš zato što se već 200 godina brani, a kako bi se tek branio da ovlada nuklearnom tehnologijom? Zapravo ga niko ne bi smio ni napasti!
Kako nisu nikog napali..sta je ovo? http://www.youtube.com/watch?v=R_RQ8iMWVaI
Bili bi stvarno ludi kao i ostali Arapi da nemaju bombu ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ko ce zastiti svijet od cionistickih nuklearki?? masonska gamad
mene je sad strah.gotovi smo kad jevreji udare na nas sa svojim nukleranim arsenalom. eno i americi i rusiji se noge tresu! jarane da je BiH, tj Bosnjaci, imala pola konvekcionalnog naoruzanja en bi im se desio genocid. Tako i Izrael, dosta su najabali krozi istoriju da bi dozvolili da im drugi odredjuje. Ja nemam nista protiv i da Iran nabavi A bombu s obzirom na apetite velikih za naftom. A to da ce Iran il Izrael zbrisati nekoga sa lica zemlje su price za malu djecu. Kad jedan ispali ispalice i ostali i BYE BYEBEAUTIFULL!
Nema opasnosti ako su u rukama vlasti, neovisno cije oruzje bilo. Najgora verzija bi bila kad bi se domogli toga Hezbolah, Hamas ili neka druga skupina, oni nemaju razuma jer su fanatici i tad bi svijet bio u opasnosti. Assad je takoder cuvao oruzje do Hezbolaha jer bi bilo belaja da ga se domogao.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = lat. servi = roblje HRVATI = lat. croatini = kreteni BOSNA = lat. bos+nae = pravi volovi, voline BOŠNJACI = tur. bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja "K L I X" nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ) i moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije. Ni Englezi nisu ništa bolji - oni su stari "sponzori" Srba (koje ponekad malko i bombarduju) i najnoviji "stanari" kojima Rim renta Bosnu tj. "Balkan" (za Rimljane uvijek i samo - Iliriju!). http://is.gd/sW9lTx
Njegovo kraljevsko visocanstvo, jesi li to ti?
ROHANI PEDOFILCINO I TERORISTO. J.ERO TI KRMAK CERKU BULU.
Smrdi samo mogu da gmižu i da se poklope, da se nadaju da neće primit još koji NATO udar i posipanje osiromašenim uranijumom, dok npr Rohanija zaboli kita jer ima snagu da parira jednoj svjetskoj sili kao što je SAD.
iran nejebe zivu silu
sto se vi svi lozite toliko oko toga, daleko im svima kuca bila...Prvenstveno Njemacka 2 rata zapocela, sad glumi nekog mirotvorca, politika je kurva...
SVAKA CAST PREDSJEDNICE !!!!
Ajmo tri put ura za IZRAEL
AJMO 3 PUTA ZA KOSOVO I METOHIJUUU VELIKA ALBANIJA JE OSTVARENA NA METOHIJI OSTADOSE SRBI BEZ ISTORIJE I IDENTITETA
Malo ironije, simbol na iranskoj zastavi me podsjeća na jevrejski svijećnjak :-)))
Ovaj simbol znači: La ilahe illallah
Irane ako nemas bombicu pazi se cifuta i zapada
Samo me zanima koji ce vam qrac te nuklearke?!
Sredstvo izbalansiranog zastrasivanja ali ti to znas. Vic je da je trebalo proci par desetina godina da se skonta kako od te prijetnje nema nista. Kad se zapali cigara u sobi -svima smrdi:)
To se kaze: Vuk sit,a i ovce na broju.