Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada S Koreja pocne davati azil Amerikancima
denise pazi što pričaš,da te noć ne proguta
Jah, i?
Čovjek i žena imaju dijete. Jaka vijest...
Boli nas kurac...
ssssssssss tise........
BREAKING NEWS! Kim Jong-un ima kćerku. Naslov me oborio s nogu, doslovno!
Rodmanu fali svijetlo kamera jer je ostao bez para pa sada forsira druženje sa ovom karikaturom nebi li zaradio od toga...
prodajem paprike
RODMAN, prije bi jareko DROGMAN, taj više nije prisebi kao ovaj KIM, i ne čudi me što su se sjaranili dva manijaka.
ili željan pažnje TRAČMAN
De ba koliko je skrenuo sa pameti ovaj KIM ništa me više nebi začudilo. Bog dao ti korejanci svi ko od brda odlomljeni sve i jedan metar i žilet, može bit da ga KIM platio da mu skreše ženu nebil dobio sina od 2 m, a ovaj RODMAN spičko svu lovu u kurve i droge pa mu treba svaka kinta. A u Koreji nebi niko smio za živu glavu uptati zašto je KIM jr polucrnjo, podvalili bi narodu laž da je KIM sanjao crnca kad je klepo naslednika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)