Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nemaju dokrori i naučnici pojma. Sve su to zavjere zapada. Vakcine ubijaju, veganstvo je zdravo, evolucija je laž, sunce kruži oko zemlje, zemlja je ravna ploča... Samo furajte svoju pseudo vjersku nauku i za par godina potencijalno možete na istom mjestu završit.
Nije imala mlijeka? Svega 2% populacije zena "nema mlijeka" iz ovih ili onih razloga. Zene kojima je jedna dojka odstranjena zbog raka doje! Znaci bavi se "zdravom" ishranom a ne zna kako da unaprijedi proizvodnju mlijeka u svom organizmu. Prije ce bit da su ovo dvoje tipicni newage seratori. Za ovo je kriv bilo ko ko je ikada vidio tu bebu a nije prijavio zlostavljanje! Prije testa na trudnocu uradit test za roditeljstvo.
ljudi ne mogu da svare da smo mi po genetici sisari mesožderi i je.. ga
nivo modernih matera koje su alergicne na sve sto je trenutno u modi biti alergican na. da je na fb moda alergija na zrak glupace bi prestale disati.
ja alergican samo na 99% ovog novog sarajeva, ono staro me nije nerviralo
Dozivotni zatvor za njih.
Kakvo biljno mijeko?! Ima li biljka s*su - nema? Ima li mlijecne zlijezde - nema? Sta je covjek: sisar! Odakle im ideja da bebu stavljaju na ovakvu pomodarsku dijetu nekakvih biljnih ekstrakata koji se ne mogu nazvati mlijekom! Svima sto se furaju na vegane, proizvode "bez glutena" a da pritom nemaju pojma ni sta je gluten: Je*ite se manekeni!
@stakazes Pa kaze da nije mogla da doji
@K04 Pa nije jedina koja ne moze da doji. Postoji zamjensko mlijeko u prahu sa kalcijem i ostalim mineralima i vitaminima potrebnim za rast bebe. Bolje da je davala obicno iz tetrapaka nego ovo. Svjesno su ubili dijete. Kao majka da se ne zapitas za 7 mjeseci fali li sta mom djetetu kad ima samo 4 kg je strasno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hajde da je alergican na laktozu (inace postoji zamjensko mlijeko bez laktoze), ali da je alergican na gluten za bebu sa manje od godinu dana je cisto preseravanje. Trebali su im dozivotnu robiju da vise ne radjaju djecu.
Internet il ti Google roditelji ,zao mi male dusice :( a njima sta su zasluzili.