Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBI SU ZAISTA ODABRANI NAROD ! _________________________________ Jesu...odabrani za pisati po njima.
aaaa haha al me nasmija na uranku
alaj ce ga karati crncuge, a ako se bude zalio tvom ortodoxnom prijatlju sefu kabineta onda ce ga duplo karati(kolektivna raspaljotka) abogami i sefa kabineta.
Srboirac je to moj gubavce.Njemu ni niko ne smije nista,mogu samo da mu ga popuse.A povrh svega on je pajdas sa mijim ortodoksnim Jevrejinom koji je sef kabineta Baraka Obame-ko dirne u njega ,dirnuo je u kobru. U Americi ga zovu-Srpski Kenedi. Ne vole njega Americki Srbi-samo za vasu informaciju.
Ne moze ovaj vlah ni u americi da ne vara :) Necu ni da pomisljam kad mu ga crncuga zavali u zatvoru.
Ha..ha..ha,e jes ih Srbo-Irac uhvatio u makaze.Godinu i vise vijecaju kako da mu dohakaju,a ono ispade da su oni veci lazovi od njega.On slagao samo po jednoj tacki,a oni lazu po 23 tacke.Pa ko je ovdje pobjednik? Irsko-Srpski klub-Patrik dej-naravno SRBI SU ZAISTA ODABRANI NAROD !
Ovo je sve inscenirano! Sud je pristrasan!
jadnik, ovaj opancarski srb kao i svi njegovi srodnici totalno ugrozen... ni slobodarska amerika nema razumjevanja prema serbskim smutljivcima i prevarantima...? opet \'ceo svet protiv nas\' , SRBSKA POSLA..
obektivno gledano: belosvetska zavera