Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj debil s ovčijom frizurom može lajat na zvijezde, presuda je donešena i nek bude sretan ako na kraju ne zaradi i osudu za genocid po 1. tački optužnice, a ne samo za Srebrenicu.
Hoćel snažno napasti ko Mladićeve vojne i Radovanove policijske snage tu zaštićenu zonu UN ??
Bice optuzen i za genocid u Prijedoru i drugim gradovima, ne samo u Srebrenici, a nije mi jasno kako ces "snazno" napasti presudu za Srebrenicu. Pa posjeti Potocare i citaj imena i prezimena ubijeni i datume kada su rodjeni i datume kada su ubijeni, ne samo pojedinci nego cijele familije. Pitam se kolko ce ti trebati sati da sve to procitas???
Pazi ti Robinzon Kruso da tebe ko ne napadne
Kafir brani kafira !
Po takvim savjetnicima, kojih će Srbija i RS angažovati i plaćati, sve pa i stvaranje RS-a je provedeno demokratski, u najboljem redu. Referendum za samostalnu BiH je proveden na redovan i pravni način i Srbima nije bilo zabranjeno da učestvuju, i mnogi su učestvovali, a plebiscit za stvaranje RS-a je nasilan akt, što je samo formalan uvod u agresiju, pa po takvim pravnicima, sve je prošlo lijepo i fino, nisu Srpske horde nikog ni krivim okom pogledale, a kamoli da je neko nastradao.
isprazno cumuranje portala
Cinjenica je da je neko te ljude stavio u red i streljao. Ako nije niko naredio onda je svaki vojnik ponaosob radio na svoju ruku. Bolje je za sviju da se okrivi jedan covjek i da bude njegova licna krivica kako je presudjeno nego da ga puste da nije kriv pa da krivica bude kolektivna svih RS gradjana. Zamislite da za drugi svjetski rat krivnja nije na Hitleru i njegovom vrhu, da su oni proglaseni nevinim sta bi to znacilo za njemacki narod.
vidim robinsone kako se druzis sa karadjicem ti kao odbrana pominjes napade pazi da te ne ponese pa da u tim napadima pocnes odobravat genocid
nema nista od toga.....hag je takvih presuda donio vec 2-3 i nece pobijati sam sebe....neka nama vojvode u srbiji a karadzica zadrzite u hagu...
@serbicaD Sta jedan Jevrej da kaze na tvoj komentar?
Можда га намерно ослободе да свргне Додика са власти и тако удовоље Бошњацима.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)