Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bagavi Slaveni se ubijaju međusobno otkad postoje, ruska podguzna muVo.
Za Bošnjake je agresija napad Rusije na Ukrajinu, gdje ubijaju Ruse, progone njihovu kulturu i vjeru, i nasilno svrgavaju predsednike koje njihovo stanovništvo izabere. Ali je zato napad Turske na Kipar, gdje nema ništa tursko - potpuno opravdano. Cinizam par excellence.
Ljepo Slovacku vrati pod Rusiju
У Украјини је био пуч, срушена власт демократска,дошли неонацисти, спаљивали Русе, забрањивали, не поштовали мировни споразум, бомбардовали 8 година Донбас и убили 14.000 људи. И? Украјина нападнута без разлога!!!
Kako su smiješni ovi desničari rusofili, pljuju po zapadu a stoje u redu i prose za zapadne pare.
Srpska posla....krivi zapad umjesto spc zbog svojih mokrih snova o velikoj srbiji. Tako I u ovom slucaju.....
Neke slavene treba malo shandriti, recimo ruse i jos poneke ruske sluge
Panslavizam, ideja o ujedinjenju svih Slavena je bila moguća možda nekada dok zločinački velikodržavni i nacionalistički projekti nisu izbrisali svaki trag o slavenskoj solidarnosti: Hlodomor u Ukrajini, Katinska šuma i polovljenje Poljske, Jasenovac, krvava Drina, gledanje uništavanja Varšavskog geta, Prag 68', Vukovar Ovčara 91', Sarajevo 92-95, Srebrenica 95', ..... Kijev 2022. ......o kakvoj slavenskoj solidarnosti da govorimo?!
Cilj je uništiti i okupirati Rusiju, pobiti sto vise Slavena, preuzeti resurse i naseliti afrikance i azijate da se miješaju sa preostalom slavenskom populacijom. Pakosni planovi ružnih anglosaksona i germana za uništenje slavenske duše
Fantastican cilj, sto vise rusa da potamane ! Zelim im sve najbolje, nakon rusa mozda belorusi ili smrdi
Do juce ste bili Braca Orban ,i Putin ti Mater lopovsku vas samo Novac interesuje !!
Ljudi napadaju ljude!!! Zar je bitna ikakva dodatna informacija?
Interesa SAD. Nikakav EU interes tu nije bio
I ovo je izjava jednog visokoobrazovanog političara, predsjednika…plemena se ubijaju. Heej 21. vijek, ebo ti svoje pleme zatucano.
Dobro je Hitler i rekao da su Slaveni glupi,lijeni.pijandure
Evo zašto sam na strani Rusije. https://youtu.be/WdDz4dQKrG0?si=Be8yqVvVu1xioenA
a da vidi da ubijaju slavene muslimane ne bi prstom mrdnuo