Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je Znalac i isus bio p.e.d.ofil ko i sve ove pape vase, pa nijedan musliman nije uzeo da snima film o tome. Mozes se zafrkavati sa svojim, ali je ruzno o tudjem s.r.a.t.
kako providno, oni pokusavaju da bokiraju film da narod u njihovim zemljama to ne bi gledao i poceo postavljati teska pitanja tipa, pa vidi jbt ovo je sve isto kao sto je u hadisima vec opisano, stoga ovaj film nema radi cega bit uvrijedljiv jer prikazuje Muhu bas onakvim kakav je i bio
Evo sad ce mladi Harun Milvo uposlenik google to regulisat i zavrnut pipu za tabu filmove.
Dobar potez od Saudijskih vlasti,još neka uvedu sankcije za dobavljače nafte