Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Smeće Američko!!!
cim su to uradili prestali su biti djeca i kazna treba biti za odrasle osobe.
Tabula raSa, ne raZa!
Ovo ne bi ni Bush izjavio.Da nije ovaj Rick porijeklom sa naših prostora,ima baš argumentovano opravdanje.
I wont vote fore you!!!
Popišam ti se u usta i tebi i tvojim prijateljima, bolesni stvore!
drk drk .!.
@@Cro Ne brini, nisi prvi balliya kojeg sam sreo u životu te mi je ta psovka poznata. Mislim da čak znam i kotu s koje potiče. Prema ruralnoj legendi, tamo stanovnici (Karaulci) spolno opće s kobilama te je normalna inicijacija dječaka u svijet muškaraca povezana sa štalom i kobilom. No, pročitao sam tvoju psovku i samo se dobro nasmijao. NIšta drugo od balliya niti ne očekujem :-) Štoviše, moram ovo pokazati prijateljima da vide s kime imamo posla!!!
Prosto sumnjam da si ti jedan Cro, prije će biti da si Ser, ali nema veze. Poslušaj dobro ovo što ti želim reći.. J.E.B.A.O. T.I. K.O.NJ. K.R.V.A.V.I.M. K.U.R.C.O.M. K.Ć.E.R.K.U. N.A. M.A.J.Č.I.N.O.M. G.R.O.B.U. Lijep pozdrav i zamišljaj tu sliku. (drk drk )
Cro - moj ti .!. po ustima oro
@Darko Veljanovski Pseto jedno, koga bi ti nabio na kolac?! Upišao bi se u gaće kada bi stao pred par ovih momaka. Vjerojatno imaš turske gene u sebi pa pričaš o nabijanju na kolac. PUUUU MRRŠŠŠŠ
Uvoz mudžahedina u Bosnu \'92. organizovano i uspješno izvršile engleske tajne organizacije. Cilj - prikazati Bosnu i Bošnjake kao divljake, fanatike i potencijalne \"teroriste\", zbog kojih ne treba puno da se uzemiruje fina i kulturna populacija na zapadu... U tom kontekstu posmatrati i poziranje bradatih Bošnjaka nad obezglavljenim neprijateljima.
evo vidite zato talibani seku glave americkim kasapima i deco ubicama za ovo americko smece samo klanje je pravo resenje samo bajonet jer za njima drugi sud nepostoji jedini sud je talibanski a to znase odsecanje glavu a ja bi ovo americko smece na kolac nabio da svi vide
Ko to mi majmune jedan. Ako misliš na mudžahedine u Iraku ili Afganistanu, ne branim ih, ali oni su to radili u svojim dvorištima, braneći se od ovih nakaza iz USA, a ne hiljadama kilometara na okupiranim tuđim zemljama... Majmunčino zasljepljena ! ! !
Sta vi lijeba hocete koji moj? Sto ovi ameri sajupi sto je strasno, pa vi ste mrtvima glave odsijecali, sta je tek to?
realista, na tvom čelu moja k.i.t.a. blista