Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek\' mu je teška crna zemlja...
Da znam ko je Aorta koja je pucala castio bih je sada.
Ja mislim da mu je ovo CIA smestila da nebi doslo do svedocenja Karadzicu.......samleo bi ga
nastavak; Ali ako bude srece, Dabic ce vam donjet sv\'jece, i sa njime Haris stuha, da vam svima kafu kuva !
Oj, Ricarde Holi-bruko, jesi li to i ti puko!? Dodji b\'a kod vehabija, mi imamo Torabija, zasice ti srce vodom, ako dodjes-prvom zgodom. Ako nisi u kuvetu, idi Alji u posjetu, i pozovi Slobu brata, kuma Franju od Hrvata, krvna braco-do lakata.
Dick, shipu mi dick, prekletinjo chifutska. Zbog tebe i Zlobe pijanog kretena, kosti mu se raspale, sam izbjeglica. Sad gorite u paklu i jedan i drugi sa Alijom raspalim.
sretno mozda na onom svijetu odgovaras za zlodjela i lazi. doso dzavo po svoje gud lak
CRKO DABOGDA
Znas ko mu fali na samrtnoj postelji....pa Raso mu fali da ga popuse jedan drugom lulu mira....
Crkni mrcino!!!
DaBogda crko u najtezim patnjama. Zajedno s onim sto je \'nako cinicno i providno rekao \"Don\'t dream dreams\" (ne sjecam mu se imena).
@SK-TIA A to da ce nam se smanjiti nakon popisa nije nesto cime bih se ja kao ljudsko bice hvalio. Nije to neka umjetnost: pobijes i protjeras ljude pa onda napravis popis u kome ce Foca, Visegrad, Banja Luka i tuce drugih mjesta zasjati kao 99% srpski gradovi. Smijurija. Taj ce se popis pikati samo na palama i po crnogoricnim sumama Romanije. Nema od te price nista.
Ali ko ce vama guslarskim jetijima objasniti bilo sta. Lakse ide metar u guz.icu neko centimetar u glavu. Zato vi svom cika Holbruku proucite sta na Savim mosnjima inace biste vi danas bili u piz.di lijepe mat.erine gdje i pripadate po defaultu.
@SK-TIA i ostalima kojih se tice. Ja za razliku od vas malo i citam pa cete vijesti o Holbrukovom ultimatumu Aliji u 1995 naci na desecima mjesta u njegovim knjigama i izjavama njega i ostalih kljucnih bosnjackih politica tog vremena. Pitaj malo svoje cet.nike kako su se proveli to ljeto poslije pada Bos. Petrovca, Kljuca, jajca, Mrkonjic Grada, na ulazu u Prijedor itd. Mozete samo zahvaliti Holbruku i Aliji pi.z.dunu koji ga je poslusao pa otisao u Dejton da razgovara umjesto da je ostavio 5. korpusu da dokrajci sto je poceo. Tada biste vi bili na traktorima a ne na sarajevo-x.
@SK-TIA ti si očigledno negdje van prostora i vremena zalutao, u nekoj zemlji čuda možda... znači, niko ko vam nije poklonio cijelu ovu frankenštajn državu vam ne odgovara?! alav neki narod, da bog sačuva. smanjiće vam se i to što imate čim se izvrši popis stanovništva!
@@SK-TIA koji bolan ultimatum šta lupaš. što nije dao ultimatum Tuđmanu ? dokle ćete vi sljepci alije izmetbegovića prosipat svoju glupavost po internetu
Bliski Istok je malo tvrdji Orah od bivse YU. Ode Srcka j.ga. Kolaterarna steta poslovni riziko , dogadja se .