Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno ovdje ce civili 70% nadrljati ali sto ih briga treba unistiti sve .ciscenje treba terorista ocistiti sa pjesadijom ,Za takvu akciju nema spremna jos nijedna drzava.
Zvuci pompezno ali " Sirijska observatorija za ljudska prava" je kako pise na internetu (RT) jedan sirijac dijasporac koji zivi u Engleskoj, u iznajmljenom stanu i nema nikakve realne veze sa desavanjima u Siriji. Finansira ga engleska kao nevladinu organizaciju.
Ala se dimi, oni ce poslije ovoga da lice na crnce.
Jebi im mater.
pobjegli lideri i njihove porodice a civilima zabranjeno da napustaju grad !!!!!!!!!! narode BiH je li vam poznata ova prica, je li vam poznato da niti jedno djete ciji su ocevi bili u vladi nije poginulo u sarajevu za vrijeme rata jer nisu ni bili u sarajevu a kada je bili price sa unicefom da se djeca sklone iz opsade i spase koliko su iz vlade bili protiv toga prvi predsjednik pa svi ostali dok su njihova djeca i unucad odavno bili vani.
Je li ovo na slici Raqqa, to strašno mjesto iz kojeg zlo prožima cijelu planetu Zemlju ? Pa ovo je više nego žalosno. Zapad je izgubio svoje ljudsko lice kada ovu pustinju predstavlja kao najveću svjetsku opasnost. Za nepovjerovati.
Na slici je garant Kobani.
Pazi ovo. Ruski avion kada je tek pao, niti se znao razlog pada aviona, niti se ISIL oglasio. Govorilo se da su avioni te kompanije često padali. Kada su ipak objavili da je uzrok eksplozija, onda je kao ISIL preuzeo odgovornost...Postavlja se pitanje, zašto odmah ISIL nije preuzeo odgovornost, jer se vole hvaliti ubistvima? Nije zato što se čekalo da rusi smisle opravdanu laž, kako bi mogli nastaviti bombardovati, jer eto kao imaju razlog. Čak ni laži im nisu dobro osmišljene. Ja uopće ne branim ISIL, jer ko su oni???? To znaju samo Amerika i Rusija, zajedno s Izraelom, jer su ih oni i stvorili. Samo navodim neke nelogičnosti.
a civili? znači sad možemo očekivati odmazdu za pobijene civile.....i hoćemo li sada zastavu isila stavljati preko profilne slike?
pa i ovi što su u francuskoj pobijeni i oni podržavaju svoje vlade....to ti je tako sa buranijom