Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi ko pijani bokseri , masu na sve strane dok koga ne potrefe
Kad formiraju Centralnu banku povezanu sa MMF-om i Svjetskom bankom prestaju biti ovakvi ili onakvi. Tada više nema političkih pritisaka te vrste, tada kreće dužničko ropstvo i demokratija.
Pa ne moze Iran imati nuklearno oruzje,zato što su muslimani.Da je u pitanju neka ćifutska drzava to bi podrzali odmah.Oni su planirali da samo oni mogu imati nuklearno oružje i da samo smiju muslimane ubijati po svijetu kakko im kurcu ćejf.Ako Bog da Sultan ce promijeniti tok historije a vi što pljujete po Erdoganu mozete samo da mu ga dudlate
Klix redakcija brise komentare koji su u ocima njihovih mentora, neudobni. Samo sto sam napiso da cemo ekstremne desnicare sirom EU podrzavat da bi se doslo do zeljenog efekta, gradjanskog rata poslije kojeg cemo vam kredite nudit koje ce i vasi praunuci morati placat. Le Penova je skoro pobjednica a to znaci sigurni gradjanski rat unutar Francuske. Zelim vidjet EU u najkrvavijem gradjanskom ratu. Go Le Pen! Selam iz "despotskog" Izmira, krmojebi.
BOYKOT MOTHERFUCKING USA
Najinteresantnije u svemu ovome je što takvu politiku prema Iranu "podržava" Saudijska Arabija. Zato će biti interesantno pratiti ovaj serijal "o stvaranju nove prijetnje zapanom svjetu i Americi" u kojem Iran "možda" ima nuklearne bojeve glave dok Sjeverna Koreja to naočigled svih "testira". Da ne bude kao i sa Irakom po sistemu: "Ups!!! Ipak nisu imali hemijsko oružje."
Nemoj zaboraviti da Iran nije Irak.Tu bi se ameri i cionisti zajebali pravo.
Dakle, potpuno je opravdano kritikovati regresivne levicare zato sto nisu u stanju da shvate povezanost islamske (narocito sunitske) doktorine sa terorizmom, ali u isto vreme, ova republikanska opsednutost Iranom je jos vise poremecena. Naime, svakako da je Teheran legitimno kritikovati zbog islamizacije sopstvenog drustva i anti-semitske retorike, ali za "terorizam & nestablinost u regionu" su prevashodno odgovorni najblizi zapadni saveznici poput Turske i zalivskih monarhija.
U čemu se razlikuju od BiH ? Snažna nepromjenjiva rukovodstva koja u Iranu kažnjavaju kamenovanjem ili vješanjem, u Sjevernoj Koreji se opozicija baca izgladnjelim psima, a u BiH misteriozne eksplozije kola, saobraćajne nesreće, ubistva nekooperativnih sudskih vještaka itd.
ovo je politika zamuti vodu i onda sve pokradi, tj. konstantne krize i straha
OH SHIT!!!