Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast
Samo kod nas plastični hirurg doktor fudbalske reprezentacije
Pa kad menekeni igraju.
Volim suske a i prijasnje hedije.Sta ces moj Reufe tqko je kako je.
Eee sta je ovaj sisa kod zena napravio, napipo se ..
Doktor koji je na ispitu za uefinu licencu pao pa onda zvao sve žive da mu omoguće da mu daju drugo pitanje
vrsni lopov,prevarant,ulizica,cicija ženu mu nebi komentarisao
Za neupućene doktor Karabeg osim specijalizacije u plastičnoj kirurgiji ima specijalizaciju u općoj kirurgiji traumatologiju. Njegov angazman doktora u sportu dugi niz godina zasnovan je prije svega zbog ljubavi i patriotizma prema Bosni i Hercegovini. Ko ga lično poznaje znat će da je osim što je veliki stručnjak u svojoj profesiji čovjek iznimnih ljudski vrlina i humanitarac. Čestitke doktore od srca, Bosna i Hercegovina treba biti ponosna na vas.
bolje da si portir bio
Ranije sam pisao neke stvari o doktoru Karabegu pa me blokirali,nakon sranja na bolnici me je zvao i molio da vratim moju majku na lijecenje,hvala doktore ali ti nemas kontrolu nad svojima radnicima pa smo pobjegli u hrvatsku,kad nam sestrice kazu da se ne boje nikoga onda je to strasno
Smrdhonje
Ovo je nesto lijevo cim Karabeg moze biti predsjednik.Sjetite se sta je uradio onoj debeloj Lejli Zvizdic od lica.
@turbulencija41 ubola je pčela moronu