Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci grade špijunski centar\' za nadzor interneta Centar za sigurnost i nadzor interneta trebao bi biti gotov 2013 god. To će biti jedan od najvećih vojnih projekata u zadnje vrijeme. Površina će mu biti oko 90.000 m2 Piše: Ivana Živko
Zar se tako lako zaboravlja na Guanatamo??? Eto , imaju pravo, nek se sami iskljuce kao prvi
koji si tokmak
ga*ma*d* treba RASPUSTIT a ne reformisati ne bi se više nikom desila Srebrenica i \"zaštićene\" zone ni Alija izMetbegovic
Ovom odlukjom se zahtjeva izbacivanje USA iz vijeca !!!! Neobicno \"posteno\" od strane republikanaca.
un će bit potpuno besmislena organizacija sve dok ista pravila ne budu vrijedila za izrael kao i za druge članice
Ovo je upereno prema vijecu, odnosno Kini i Rusiji. Nazalost pola odluka zavise barem od jedne od ove dvije zemlje tako da je ovaj poziv samo jeftino sakupljanje politickih poena ali nisam nista drugo ni ocekivao od inteligentnih republikanaca.
Khm khm. Drugim riječima, žele da izbace Iran i DNR Koreju iz UN-a.
Ovo govori SAD koji je napao Irak bez saglasnosti UN - a i onda se zalazu za neka pravila . . . Pocnite ih vi prvo postovani i biti jednaki prema svima i onda traziti nesto od drugih.
Zar UN ne bi trebao da bude nezavisan od uticaja pojedinih vlada tj. država? Problem je to što UN u svijetu nema nikakav autoritet. A neće ga ni steći ako budu popuštali pred ucjenama velikih sila , svejedno da li je to SAD, Rusija, Kina ili neka četvrta... Možda zvuči isprazno, ali UN bi upravo trebala da bude najetičnija i najprincipijelnija organizacija na svijetu.
Hajde nek se i ja u necemu slazem sa o vim republikancima.