Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razorite im zemlje i onda dođete da ih snimate po Bosni, koju ste također uništili😋
@jaba i sad mi nehumani
Nista nije bolje ni u drugim mjestima u Bosni, da se ne lazemo.Pogotovo tamo gdje vlada SDA.A ni tamo u Istocnoj Bosni, a ni na kamenjaru.Cijela Bosna i Hercegovina je postala pustahija. U zemlji nema ni 2,5 miliona ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zašto BBC ne izvještava o ponašanju tih istih migranata recimo?
Umjesto da ste donijeli lijekove, hranu, deke, nesto ucinili, dosli su tu, snimili prilog, plasirali ga dramatizovanog i napunili dzepove od reportaze. Hvala BBC, od ljudske se nesrece najbolje zaradjuje?
Vodite ih sebi, Hajde de.
Sramota
Pa ja pošalji 10 miliona da se naprave kampovi nebili ostali i od Bosne ionako bijedne pravi još veću bijedu. Ned'o Bog da kampove napravite u Hrvatskoj, Švicarskoj Engleskoj, Holandiji, Belgiji. I sad mi užas a dobili 10 miliona. Nema kampova pustite ih da prođu gdje su pošli i sve riješeno.
Sto ne snimiste one koji su ih finansirali i lagali da na divlje mogu u EU?
I ne mogu da skontam kako odjednom migrsnti bitni oni su vazni svi brinu za njihh wauuu sa je bilo sa bosancima kad su ih gadjali i oni pokusali da pobjegnu bas im je neko pomagao. Ovi sve ostave dole i pobjegnuuu od rata a ostanu im djeca tamo da umiru ako bolje pogledate vrlo rijeto cete vidjeti zenu ili neko dijete sve su muskarci
Ovi nasi ljudi na ulicama bili bi i viseeee nego zadovoljni s timm u to sqm ubjedjena a oni hoce neki hotelski smjestaj
Realno neka im je tako msm nisu svi isti ali ostavili su vecinaaaaaaaa zenu i djecu tamo da umiru u ratu ovo im Bog sqmo vraca. Bukvalno ilegalno su usli u jednu od najsiromasnijih zemalja u euroopii Bosna se ne moze pobrinuti za ove beskucnike i jadne ljude koji godinama na ulici spavaju i ovi se nesto zale
Boze dragi jesu ovi biscani neljudi...Primite ih u svoje kuce, "otvorite srca" , ponudite im zene i kcerke , ta nije safun...Vidite sada-Hrvatska vam je 92 otvorila hotele, odmaralista i kuce!I da ne bi neki pametovali-nadoknadeno joj je 3 % troska-zvanicni izvjestaj un komiteta za izjeglice!
@stern ti si budala bezosjecajna!
Primite ih vi u Englesku pa ih smjestite u Hilton ako hoćete. Niste primili 20 migranata ukupno.
Gdje je završilo 10.000.000 maraka?
jos prije 6mjeseci stefan kurc premijer austrije je rekao kako emigrante nece pustiti u EU i kako ce ih zadrzati u "drugom pojasu" tj.na balkanu..BiH ,srbija makedonija kosovo i c.gora su taj "pojas"...sto ce reci da smo ga "popušili"
@rvi crveno i na ulazu u Beč pored policije i vojska pregleda vozila.
Krenuli na zapad i sad se mi moramo brinuti za njih. Ništa od toga. Da ih žele primiti otvorili bi granice. To će nas koštati države , našeg načina života. Ništa vise neće biti isto. Ja licno ih ne želim ni blizu a kamoli da živim sa njima.
@Loki4 a sto se nebi brinuo malo???? oni ce otici!
Dobro vas je a migrantima jebali vas oni. Kući ih vidite slobodno. Koji se ba ratovi vode u Alžiru, Maroku, Pakistanu? Odatle dolaze najviše ovi majmuni između 18-21 godinu. Nema starih, nema djece, nema žena. Bježe od služenja vojnog roka u svojim državama, bježe od rada, žele u njemačku na socijalu. Hoće li neko konačno ustati protiv tlačenja NAŠEG naroda???
imigranti su dobar biznis za nase lopove zato se niko jos nije oglasio iki sta poduzeo ...sto vise zadrzavaju imigrante u Bosni nekome dobro dodje da pare namjenjene za imigrante strpa sebi u dzep ili da od tih para prave policijsku stanicu kao sto su uradili u Bužimu