Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su se nameracili svi na Evropu, isto kao da je moguce da se kompletna Afrika doseli ovamo radi boljeg zivota ali bez namjere ikakve da se prilagode. Neka brod rasparcaju i postave pred vlade tih zemalja odakle ovi ljudi bjeze. Ovo je izgleda projekat razjebavanja Evrope na nacin da se islamizira i ekonomski slomi jer niko od ovih ne dolazi da radi nego da zivi od socijalne pomoci. Za pocetak pohapsite mafiju koja im uzima pare da ih prebacuje ovamo.
A ti eto znas da oni svi dolaze samo zbog socijale i slamizacije, neko bi pomislio kad procita ovaj tvoj komentar da si akademik, fakat si duduk al onaj zesci.......
Bolje ga bacite kakvom seiku Saudu na glavu
Mozda je bolje da se postavi tamo odakle polaze pa da se mnogi zapitaju hoce li uopce i krenuti sa ovakvom nesigurnosti
Sranje u svakom slucaju.sve je ovo djelo kapitalizma i ljudske pohlepe .
Stavite ga u Italiju u Rim.
Gdje god da ga postave nista promijeniti nece.
Ne, nego pred Kremlj!
ne, nego pred bijelu kuću !