Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grcka stara kur.. jedina trosi nezaradeno...
Ovaj Grk se cini kao posten vladar, vidjecemo koliko ce mu Europski smutljivci dati da radi to sto je zapoceo.
Budimo realni EU i MMF sistemski zaduzuju i unistavaju ekonomiju sitnih drzava kako bi one bile samo trziste za Njemacku, Francusku robu, otvore ti granice, poslujes bez carine i poreza, nema velikih industriskih preduzeca, osudjen si na mali biznis tj. da mozes proizvoditi samo lokalno, to je moderno porobljavanje gdje se sistemski prave nadredjene i potlacene drzave, taj dug je planski napravljen, Grcka nije duzna vracati taj dug vec bi po nekom pravilu trebala tuziti EU zbog unistavanja Grcke ekonomije.
Koje grcke ekonomije?????????? Masline i kozije mlijeko... zivili na kredu godinama, a sad kad je vracat' - nista. Nije niko grke tjer'o u EU, a prevarom su dobili i Euro... Vrijeme je da se Grci-Qurci pokupe i odyebbu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)