Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neprihvatljivo je to da neko ima povlasten polozaj i kupa se u zlatu i dijamantima koje je vjekovima skupljano preko tudje krvi i suza, samo zato jer ima \"plav\" genetski kod.
ILUMINATI-REPTILI KOJI SISAJU VIJEKOVIMA KRV LJUDSKOM RODU....ZVIJERI...
Znači pravila o kraljevstvu su zastarila a ne kraljevi.OK.
.....a ja danas ne bi kometarisao ovaj clanak.
Kakve veze ima kraljica sa prvim svjetskim ratom, Gavrilo Princip je ubio Franca Ferdinanda, Austro Ugarska je napala srbiju, Rusijia je napala austrougarsku, njemacka je stala na stranu austrougarske..............jel to znaci da ne moze biti svjetski rat dok engleska ne bude ukljucena