Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto razmisljam...bi bilo dobro da neki Adam Lanza uleti u neku srpsku zajednicu u Americi...
Jedno tricky pitanje za referendum u BiH.. Da li bi željeli živjeti u BiH bez druga dva naroda?
znači 20% izabralo uime 80% naroda sve isto kao i kod nas i svagdje gdje vlada \"demokratija\" pa onda dođu iz EU i kažu to vam je znate superioran sistem e tugo moja
40% stanovništva u Egiptu je nepismeno, a imaju pravo izaći na referendum. Njima će biti obezbjeđene posebne grafičke ilustracije preko kojih će dati svoj glas. Ako ne vjerujete, google is your friend
Tako bi i naši muslimani rado.
Da jopet pojasnim za funkcionalno nepismene , tj one što im treba \"nacrtati\" u dosadašnjem glasanju većinom u gradskim sredinama od registrovanih 25,8 miliona ZA je glasalo 4,6 miliona slijedi glasanje iduće sedmice u ostatku države... Ovi što iščitavaju novi egipatski Ustav i snalaze se ko Fantom u prašumi glede njega molim da mi kažu kada je promjena Ustava validna po dosadašnjim propisima , mislim ima li neko ograničenje koliki postotak registrovanih mora izaći da bi referendum bio valja Hvala..
vidim, kontas k\'o kakva sirovina. kad sam rekao \"rafal\", mislio sam na verbalni rafal kji je \"ispalio\" co\'jek sa nick-om ak47 sto je jedna obicna puska- ako nisi znao
nakon svakog rafala treba nekoliko generacija da se stanje stabilizira i svijest dodje na civiliziran nivo. dugorocna stabilnost vodi progresu, a rafal vodi nestabilnosti i vraca nazad.
@ak47 ne\'am vremena komentarisati ali vidim ti imas i podrzavam sve sto kazes ! rafal je nekad neophodan
@..., @AK47 Hvala na raspravi, moram ići. Moram priznati da ste me dobro zamislili.
@uzgred slazem se, ovo je bila izvrsna prilika da se naprave sustinske promjene - ali je izgleda samo bilo sjasi kurta, uzjasi mursi
@... Čemu onda proljeće, ako su dobili Halida mjesto Halida? Da li će vladajući reći, eh evo nakon 40 godina progona i zatvora, mi to nećemo isto raditi našim političkim suparnicima?
za gradjanski rat
bezveze je sva ova frtutma. egipat treba zakone sa korijenima u rimskom pravu, a ne u serijatu. nadalje, treba sudstvo neovisno od vlasti i politike. to su sustinske promjene, a ovo sada je samo prdimahovina. jedino sto je dobro u novom ustavu je da jedan covjek ne moze imati vise od dva predsjednicka mandata.
@AK 47 Slažem se u prvom dijelu za Crnu Goru. To je pitanje za sudova. Ali za razliku od nas, oni su ovih 20 i kusur godina nešto ipak odradili. Mi tapkamo u mjestu. Mislim da se ljudi trebaju seliti u druge zemlje samo radi ekonomske situacije ili boljeg obrazovanja. Svakako ne zbog straha da će završiti u zatvoru, jer im nacija ili političko mišljenje nisu u skladu sa Ustavom.
@uzgred ljudska prava su pokazali 1992, kad su zajedno sa još jednom zemljom izvršili agresiju prvo na Hrvatsku i kao barbari spalili Dubrovnik, a onda agresiju na Bosnu..ljudska prava su pokazali kad su obične ljude civile ( izbjeglice iz Bosne ) koji su pokušali naći spas u njihovoj zemlji od koljačča uhapsili i te ljude isporučili njihovim u.b.i.c.a.m.a ! sve su to ljudska prava, doduše po evropskim standardima,takva licemjerna je cijela Evropa, zato su ih i priznali...Egipatski narod je izborima pokazao šta želi, kome se ne svidja budući zakon te zemlje nek se seli u Francusku, Švedsku ili Holandiju ! jel ti poznata ova izreka !?
još kad pristignu glasački lističi iz dijaspore iz Evrope, dijaspore koja će obavezno glasati za šerijatski ustav ! neka, polahko, ta će dijaspora za 20 tak godina odlučivati i o novim ustavima u Holandiji, Švedskoj, njemačko, Francuskoj, Britaniji...kršćanska društva su na koljenima, moralno već odavno, a odnedavno i ekonomski !