Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva nezavisna Korzika ? Korzikanci ne traže nezavisnost već odlazak iz Francuske i priključenje Italiji. Škotska je od Londona dobila pravo na referendum o nezavisnosti koji će biti održan 2014: http://www.guardian.co.uk/politics/blog/2012/oct/15/salmond-cameron-scottish-independence-referendum-live Sjeverna Irska kao ni Korzika nikad nije tražila da bude nezavisna, već da se vrati u maticu Irsku.
...mogla bi se EU umjesto privredom ubuduće zabavit\' secesijama...kosovski presedan iz američke kuhinje nije slučajan...svjetska ekonomija klizi, ameri se teško nose sa eu, japanom, kinom...zabaiš evropljane sa malim \"vatricama\" i eto jedan veliki konkurent manje...
Hoće nezavisnost, a neki dan se jadali kako su bankrot i kako im treba pomoć od države. Niđe veze.
Svi smeju samo Svrbe ne smeju Pusiz since 1389
Клупко се одмотало и сад гледајте. Добра је она народна: \"Ко се здањи смије надраже се смије\" Републка Српска је стварност а ви који силу призивате и силом пријетите можете само на 24 % дјела наше Босне и Херцеговине (Шпаније).
Kada su cijepali JUGOSLAVIJU, to je bilo pravedno i civilizacijski?? Neka zovnu JAVIERA SOLANU da im to strucno objasni da je to dobro, kao sto je tvrdio da je to najbolje rjesenje, u ostalom on je SPANAC pa ce valjda uspjeti.
a referendum o nezavisnosti baskije? a nezavisna škotska i sjeverna irska? a nezavisna korzika? a referendumi o nezavisnosti slovenije, hrvatske, bosne, makedonije i crne gore? kosovo nije ni imalo referendum
BUDI BOSNJAK!!!!!
Katalonija je Spanska \"Republika Srpska \" ko malo bolje poznaje Spaniju kao zemlju ,zna o cemu govorim , zelim Spancima rijesenje ovog pitanja na miran i razuman nacin !
Hehe,jel to samo do mene ili mi ovdje miriše na Španski građanski rat II ?
e moze e moze, free kataljonija
a sto to?