Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh eto Irancima njihovog masla malo, da ga probaju. Naravno, u reziji Amera hehe.
Kamile su prva liga.
@ -n- Mozes ti sada tako lajat posto se ne zna ni ko si, eee da se zna ne bi ti smio pisnut a kamo li sta drugo... Hajde vrati se seljacino na selo nije internet za tebe, nemas nista pametno za reci.
To ti i dolikuje rafidijski prostace
Iznajmljujem za jednu noc rasne arapske kamile razradjene u Izraelu, ali samo pravim vehabij... pardon, selefijama. U cijenu ukljucen PDV i podmazivac.
O, nasem ljekaru sad treba tableticaaa
A sto se tice rasnih kamila imamo ih dovoljno u vasoj redakciji
zar nemas komentar na vase bisere, hanuma sa veeelikim smijesnim djozlucima?
@monitor, ti izgleda nikad nisi posteno dobio po pichci, a izgleda da ti ona za tim gori od zelje.
Da li je istina da iz Saudijske Arabije stize ovih dana stize prvi kontigent rasnih kamila? Kako pisu neki portali, posto se vehabije boje zena, kamile ce biti iskoristene kako bi mogli zadovoljavati svoje seksualne nagone, jer gazde iz Londona, Vasingtona i Tel Aviva su primijetili da im se sluge sve manje mogu nositi sa seksualnim frustracijama, ali kamile ce biti koristene i visenamjenski. Nakon sto je dzehenemlija J. Barcic ukinuo semafore, pa su mu se automobili osvetili, +u znak solidarnosti s jednim od vodja, vehabije su odlucile prvo kamenovati, pa onda ukinuti i automobile, a umjesto njih uvesti kamile, sve kako bi nase drustvo islo naprijed i ne bi zaostajalo u razvoju, nauci, ekonomiji, za krscanskim zemljama.
vidis da znam ko si kamilo stara
Sto su se bosnaski beduini pomamili. Sigurno im iz Beca nisu uplacene pare na vrijeme. Dobro je da se sto vise oglasavaju i izlaze u javnost kako b i ljudi vidjeli s kakvim bolesnicima imaju posla. Sutra bi vam otimali maloljetne djevojcice (poznato je da ih kupuju po zabacenim bosanskim selima) i uzimali ih sebi za zene, a kao sto bolesnik iznad rece, one koji bi im se suprostavili u tome, kamenovali bi ih i klali.
urednistvo SA siitskog magazina za zene, znam i ko si al necu te imenovati, radije bih te kamenovao
...I to od necasnog lazova, osobe sa nickom @?
Nekoliko bisera siija rafidija: smatraju da svemirom upravljaju 12-torica imama; da je Dzibril pogrijesio - da je poslanik trebao biti Ali r.a; da Kur\'an nije cjelovit; da su skoro svi ashabi kjafiri; da je Ajsa r.a. bludnica; da su prva trojica halifa najgori kjafiri; da su \'Buharija\' i \'Muslim\' lazi; da se moze sklopiti brak na nekoliko dana; da se dzunup ne treba kupati; da je dozvoljena i pohvalna laz sunitima;... -ovo zadnje baca malo svjetla na lazi koje ste procitali gore...