Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite Tramp kao i svako normalan nosi kišobran po kiši a ovaj nije normalan jer kisne?
Zar nije normalno nositi kisobran kada pada kisa?? Ili??
Ako ovo nije dokaz da je Obama dobar a Tramp zao onda ne znam šta jeste! Inače, Obama je toliko velikodušan i siromašan da ne može da priušti kišobran i uvek misli na druge više nego na sebe, a Tramp je zao, pokvaren i sebičan i ovaj kišobran je napravio od kože svojih crnaca robova!
Crno-bijela slika
obama car
Obama zaboravio kisobran i on sad pametan?
Trump stedi da ne pere odijelo bezze. Ekonomican covjek
...što bi rekla stara ovdašnja, filozofska "moja baba, i tvoja baba, 2 babe".
Obama je najgori predsjednik u istoriji SAD : uništen Bliski istok totalno , formiran ISIS od strane njega i Hilari Klinton, uništenje Libije, Sirije, Iraka ( koji je već bio do izvjesne mjere razoren prije njega) , Avganistan dokrajčen , izbjeglička kriza, razdor u EU ......... Trump je gospodin jedan veliki , nema laži nema prevare . Istinu je najteže prihvatiti. Dr S
Tramp picqica sa perikom,a Obama gospodin..
razlika je samo sto su kod jednog usi malo klempavije i nista vise
wow covjece, fkt dva covjeka na kisi.. o.O
Ne utrkuju se obama i tramp.. nego hillary-hodajuci leš i tramp
Evo vam dvije slike koje pokazuju razliku između Obame i Putina. https://en.dailypakistan.com.pk/wp-content/uploads/2016/05/file-2.jpeg https://i.ytimg.com/vi/SiUYlm7M6vc/maxresdefault.jpg Kakva kiša, kakvi bakrači.
Ne radi ti ovo drug!
@registrant Radi normalno. Ali evo i izmjenjenih linkova. goo.gl/sqCPJq goo.gl/jHwVFl
Trump je egomanijak, sramota da je uopste medju kandidatima.
Teske rijeci od jednog bosanca